ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

31 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 30/10 έως 5/11 2023

Κριός

Διατηρείται η αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Τα πρόσφατα περιστατικά δεν έχουν ακόμη καταλαγιάσει και σας ζητείται να παραμείνετε ψύχραιμοι, να σκέφτεστε λογικά και να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί.

Στην εργασία υπάρχουν λύσεις αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και να ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια που σας προειδοποιούν. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται ή περνάτε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας!

Την Τρίτη ενδέχεται ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον να σε ξαφνιάσει όταν θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Πρόκειται για ένα καλό και ενδιαφέρον άτομο που θα εμπιστευτείς από την πρώτη στιγμή ενώ διακρίνεις την σεξουαλική σου επιθυμία να τονώνεται. Προς το τέλος της εβδομάδας μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε «ρίξει» κάνοντας σου κομπλιμέντα.

Ταύρος

Οι επόμενες μέρες σημαδεύονται από μια σειρά περιστατικών τα οποία αλλάζουν τη ροή της καθημερινότητας, ενδεχομένως και κάποια από τα σχέδια σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε τόσο ψύχραιμοι όσο και αισιόδοξοι χωρίς να εκδηλώνετε την απορία ή την δυσαρέσκεια μπροστά στους άλλους.

Υπερασπιστείτε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και αποφύγετε ρίξεις ή ανοιχτές διαμάχες. Γενικότερα η κατάσταση είναι λίγο ασαφής ή σε άλλες στιγμές συγκεχυμένη. Πάντως μπορώ να πω ότι παρουσιάζεστε βοηθούμενοι από τρίτους και άλλες συγκυρίες.

Οι αποφάσεις που κλήθηκες να πάρεις, κάνοντας αλλαγή στα αισθηματικά, δεν έγινε χωρίς πόνο. Αναγκάστηκες να αποκοπείς από ένα τοξικό άτομο, τελειώνοντας μια προβληματική σχέση που έπρεπε να έχει λήξει από καιρό. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία, καταλήγει σε σφοδρό έρωτα που θα γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Η αλλαγή του μήνα θα σας πιέσει εξαιτίας συσσώρευσης υποχρεώσεων σε συνδυασμό με νέες επιδιώξεις. Στον τομέα των νέων συνεργασιών και γενικότερα των σχέσεων σας ευνοείστε, αλλά είναι το στενό περιβάλλον που συχνά θα επηρεάζει τη διάθεση ή θα επεμβαίνει στη ζωή σας με τις δικές του απαιτήσεις.

Αυτό που μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα είναι η προσπάθεια σας να είστε ήρεμοι, πείθοντας τους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται σε σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την αχίλλειο πτέρνα σας που δεν είναι άλλη από τα οικονομικά σας. Χρήματα περνούν από το χέρι σας, αλλά εξανεμίζονται ως δια μαγείας!

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το παρασκήνιο καλά κρατεί, ενώ οι κρυφές ενέργειες έχουν την τιμητική τους και αυτήν την εβδομάδα. Όμως την Τρίτη το ευχάριστο νέο είναι ο ερχομός ενός ατόμου που προσδίδει εχέγγυα εμπιστοσύνης και φαίνεται αξιόπιστο. Ξαφνικά μπαίνει στην ζωή σου, διώχνοντας την ανασφάλεια που δημιούργησε το άτομο που υπήρξε στο πλάι σου και εξαφανίστηκε Την προσοχή σου και τα μάτια σου δεκατέσσερα το Σάββατο που ενδέχεται να συμβεί κάτι και να απογοητευτείς, ενώ σκέψεις γύρω από το παρελθόν καλύτερα να τις αποφύγεις.

Καρκίνος

Το τέλος του Οκτωβρίου και η αρχή του Νοεμβρίου σας βρίσκει αντιμέτωπους με νέες ευθύνες και σας υποχρεώνει να τις αναλάβετε. Ευτυχώς, στη συνεννόηση με το περιβάλλον βρίσκετε ανταπόκριση και πολλές φορές αλληλεγγύη.

Αποφύγετε διαφωνίες και εκνευρισμούς, εργαστείτε για την επαγγελματική σας πρόοδο και μην νιώθετε αμήχανα όταν συμπίπτουν ταυτόχρονα νέες οικονομικές υποχρεώσεις. Αισθηματικά η ικανοποίηση και η συνεννόηση είναι βέβαιες, ενώ μέσα από την πίεση των περιστατικών θα δείτε να προβάλει το άνοιγμα ενός καινούριου ορίζοντα.

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αν και πιέστηκες αρκετά στα αισθηματικά σου το τελευταίο διάστημα τώρα έρχονται τα καλύτερα για σένα. Παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες, ιδιαίτερα με άτομα του φιλικού κύκλου, ή του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Στην αρχή της εβδομάδας μια γνωριμία με άτομο του εξωτερικού σε εμπνέει να δημιουργήσεις σχέση μαζί του, ενώ προς το τέλος φαίνεται να σε παρασύρει ο ρομαντικός έρωτας στα δίχτυα του.

Λέων

Οι συνέπειες των όσων προηγήθηκαν, είτε από δικά σας λάθη, είτε από συγκυρίες, θα σας επηρεάσουν σε όλο το μήκος της εβδομάδας και θα κάνουν έντονη την έναρξη του Νοεμβρίου. Οικογενειακά ζητήματα και επαγγελματικά σχέδια πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά.

Οι προοπτικές πάντως βελτιώνονται. Καλλιεργήστε την αισιοδοξία αλλά παραμείνετε ρεαλιστές. Τα αισθηματικά σας δεν είναι στα καλύτερα τους για πολύ λίγο ακόμα, ωστόσο αποφύγετε αντιθέσεις και βελτιώστε την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας με εκείνους που σας αφορούν.

Αρκετό άγχος έχεις βιώσει και αρκετές αλλαγές που δεν τις αποζητούσες. Οι πλανήτες συνεχίζουν να σε επηρεάζουν και φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στην ζωή σου. Την Τρίτη όμως με κάποιο τρόπο θα νιώσεις ασφαλής από την προσέγγιση ενός ατόμου με κύρος και εξουσία που σε βλέπει ερωτικά. Το Σάββατο να κινηθείς προσεκτικά, γιατί δεν αποκλείεται να σε πιάσει πάλι η ανασφάλεια από το άτομο που εμπιστεύτηκες ενώ δεν ήταν άξιο για σένα και σε απογοήτευσε.

Παρθένος

Κινηθείτε βάση ενός σταθερού προγράμματος αποφεύγοντας οτιδήποτε περιττό.

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες προγραμματίστε μια επέκταση της δραστηριότητας σας. Οικονομικά μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο μπορείτε. Αισθηματικά απολαύστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και φροντίστε να κατοχυρώσετε μια κατάσταση που σας ευνοεί. Σύντομα θα υπάρξουν δοκιμασίες σ αυτόν τον τομέα, γι αυτό αποφύγετε κάθε είδους ελαφρότητα.

Την Τρίτη θα ευνοηθείς από μια έκπληξη που σε περιμένει στον αισθηματικό τομέα με ένα άτομο που γνωρίζεις ξαφνικά από το εξωτερικό και αναπτερώνει το ηθικό σου.. Να προσέχεις όμως το Σάββατο, γιατί μπορεί να σε παρασύρει η γοητευτική παρουσία ενός ατόμου και στο τέλος να αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός.

Ζυγός

Μην ξοδέψετε την ενεργητικότητα σας σε άσκοπες συζητήσεις αλλά φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Επίσης θα ήταν δόκιμο να έχετε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις στις οικονομικές καθυστερήσεις που θα συνεχιστούν.

Αισθηματικά η κατάσταση είναι κάπως ασαφής ή ενδεχομένως δύσκολη. Το σκηνικό όμως σύντομα θα αλλάξει και να κυβερνήσει για άλλη μια φορά τις ευχάριστες δραστηριότητές σας!

Μια παράξενη σχέση, ξυπνά έντονα ερωτικά συναισθήματα κι ενώ παλεύεις να την κρατήσεις κρυφή κάτι απρόσμενο θα συμβεί και θα βγει στο φως. Αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο τότε απλά πρόσεχε εκεί κοντά στην Τρίτη, ενώ την Παρασκευή καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου για ένα καινούργιο πρόσωπο που γνωρίζεις. Προς το παρόν μην επενδύεις συναισθηματικά από την πρώτη επαφή. Στο τέλος της εβδομάδας ένας συνάδελφος σε πλησιάζει για να σου εκφράσει τον ρομαντικό έρωτά του, αλλά θα σε απογοητεύσει η επιπολαιότητα και η χαλαρή του στάση.

Σκορπιός

Πρέπει να κάνετε κάτι για την νευρικότητα σας. Φροντίστε λοιπόν να είναι οργανωμένη η δραστηριότητα σας, έτσι ώστε να υπάρχει και λίγος χρόνος ξεκούρασης.

Η υπομονή είναι απαραίτητη μαζί και η ανοχή στα περίπλοκα του επαγγελματικού τομέα. Η συμπαράσταση φίλων δεν θα λείψει, και η μείωση εξόδων κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ. Όσοι έχετε οργανώσει σημαντικές αλλαγές στη ζωής σας μην τις αφήσετε να εξελίσσονται στην τύχη.

Ενδεχομένως πήρες αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή και αναγκάστηκες να αποκοπείς από ένα τοξικό άτομο. Αυτήν την εβδομάδα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης και την Τρίτη μπορεί να σου εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα ένα φιλικό άτομο.

Ωστόσο να κρατάς μικρό καλάθι γιατί το Σάββατο μπορεί να σε απογοητεύσει από κάτι που θα κάνει και δεν θα σου αρέσει.

Τοξότης

Το τέλος του Οκτωβρίου και η αρχή του Νοεμβρίου είναι ένα κουραστικό διάστημα. Εκνευρισμοί και καθυστερήσεις είναι χαρακτηριστικοί. Η περίοδος αυτή δεν σας επιτρέπει να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θα θέλατε, αλλά αυτό τελειώνει σύντομα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Εμπιστευθείτε λοιπόν το ένστικτό σας, κρατηθείτε μακριά από διενέξεις και μην ενδίδετε όταν οι άλλοι σας ζητούν ανέφικτα πράγματα. Μην ξεχνάτε επίσης πως είστε το πιο αισιόδοξο ζώδιο και μην βυθίζεστε σε απελπισίες. Σταθεροποιήστε τη γαλήνη στο σπίτι, προνοώντας για οικονομικές δυσκολίες.

Αγαπητέ μου Τοξότη, η πρόσφατη Έκλειψη πραγματοποιήθηκε σε ένα τομέα που έφερε παρασκήνιο, κρυφές ενέργειες πίσω από την πλάτη σου και αποκαλύψεις μυστικών. Την Τρίτη σε ξαφνιάζει ευχάριστα η αποκάλυψη του έρωτα ενός συναδέλφου, όμως το Σάββατο να προσέχεις γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι ήταν κάτι επιπόλαιο. Την ίδια μέρα μια είδηση από το πρώην ταίρι σε ξαφνιάζει.

Αιγόκερως

Όπως και να κινηθείτε, στο παιχνίδι των σχέσεων, τώρα τους κανόνες τους ρυθμίζουν οι άλλοι. Αποφύγετε λοιπόν διαμάχες και αντιθέσεις και προτιμήστε την διαδικασία της συνθηκολόγησης.

Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση. Ως προς αυτό μην περιμένετε θαύματα και μην στηρίζεστε στην καλή πρόθεση των άλλων. Είναι σημαντικό επίσης να μην ξεκινήσετε μια οικονομική διαμεσολάβηση, ούτε να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αγωνιστείτε για τα σχέδια σας, διορθώστε τυχόν ατέλειές τους και μιλήστε γι αυτά μόνο στους αρμόδιους. Μια μετακίνηση, ή αλλαγή μικρής κλίμακας θα σας προβληματίσει.

Τώρα είσαι έτοιμος για καινούργιες καταστάσεις και νέες ερωτικές περιπέτειες. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας ένα ξαφνικό συναπάντημα της τύχης φέρνει στον δρόμο σου το άτομο που θα σε ενθουσιάσει και ενδεχομένως προέρχεται από κάπου μακριά. Πριν οριστικοποιήσεις την σχέση και καταθέσεις τα συναισθήματα σου περίμενε, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Υδροχόος

Οι μέρες που ακολουθούν θα φέρουν τον απόηχο κάποιων παλιών δυσκολιών. Μην είστε εκνευρισμένοι και έτοιμοι να τα βάλετε με όλους. Μην ενδίδετε σε αντιθέσεις που μπορεί να σας στεναχωρήσουν περισσότερο.

Είναι δύσκολο να διορθώσετε ότι έγινε, ειδικά στα αισθηματικά σας, εκτός αν παραμερίσετε τελείως τον εγωισμό σας και αφήσετε να σας βοηθήσει ο χρόνος και κάποιοι φίλοι που προσπαθούν από καιρό να σα επηρεάσουν χωρίς αποτέλεσμα. Στην εργασία οι αγώνες συνεχίζονται αλλά έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο εύστοχοι στις επιδιώξεις σας.

Παρόλο που είσαι υπέρ των αλλαγών, αυτές που σου επιβλήθηκαν δεν σου άρεσαν και τόσο. Η ανασφάλεια έχει τρυπώσει στην ψυχή σου και είσαι απρόθυμος να κάνεις μια νέα αρχή με καινούργιο άτομο, αν και η Τρίτη είναι μια θετική μέρα που θα νιώσεις την ερωτική διάθεση να ανεβαίνει.

Οι προτεραιότητες σου αυτήν την εβδομάδα διαφοροποιούνται. Το σημαντικότερο είναι να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς και την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Το Σάββατο ένα ξαφνικό δυσάρεστο νέο θα σε αποσυντονίσει.

Ιχθείς

Αποφύγετε συζητήσεις ή ενέργειες που θα σας δυσκολέψουν, ενώ αντίθετα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Υπερασπιστείτε τους στόχους που έχετε βάλει και αναζητήστε τη βοήθεια εκείνων που μπορεί να συμβάλουν στην πρόοδο σας. Μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν και αποδεχτείτε εμπόδια που θα υπάρξουν για ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που θέλετε να κλείσετε.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εύνοια στην καριέρα συνεχίζει να υπάρχει, σε εσάς μένει να την αξιοποιήσετε σωστά.

Επειδή είσαι πολύ ρομαντικός και ευαίσθητος, συνήθως ωραιοποιείς τις καταστάσεις και ενδέχεται να μην βλέπεις καθαρά.

Ο έρωτας σε τυφλώνει γι’ αυτό και θα σε προσγειώσει το Σάββατο, φέρνοντας απογοήτευση. Όπως και να ’χει διόλου δεν αποκλείεται να εμφανιστεί, ακόμα μια ερωτική ευκαιρία, αφού την επιδιώκεις. Ένα ξαφνικό νέο την ίδια μέρα αφορά μια ερωτική πρόταση που θα ξυπνήσει μέσα σου την διάθεση για μια καινούργια περιπέτεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]