Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω απ’ τη σκηνή για τα γενέθλιά του

30 Οκτωβρίου 2023

Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω απ’ τη σκηνή για τα γενέθλιά του «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω», του είπε πάνω από την πίστα.

O Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται.
Ο ηθοποιός θέλησε να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής και επί τη ευκαιρία, να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του.
Ωστόσο κι η Δέσποινα Βανδή δεν τον άφησε χωρίς το ανάλογο «δώρο». Η τραγουδίστρια του έκανε μια αφιέρωση πάνω από τη σκηνή. «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω», του είπε πάνω από την πίστα.
Στη συνέχεια, προχώρησε προς το μέρος του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης έχουν ξεκινήσει τις νυχτερινές τους εμφανίσεις.
Γνωστή για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, η τραγουδίστρια επέλεξε για άλλη μια φορά ξεχωριστά σύνολα για να επιστρέψει στην πίστα.
Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο πλευρό του συναδέλφου της, φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες, που άφηνε εκτεθειμένη την πλάτη της.
Πολλά βίντεο που τη δείχνουν να ερμηνεύει τις επιτυχίες της στη σκηνή, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα social media.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό την αποθέωσε στα σχόλια τόσο για τη σκηνική της παρουσία, όσο και για την εμφάνισή της.

@desp1navandi_fanclub

Από τη χθεσινή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στον Βοτανικό! Κάθε Παρασκευή & Σάββατο! ❤️ #despinavandi #desp1navandi #despoinavandi #vandi #devators #devafanclub #giorgossabanis #votanikos #premiere #aboutlastnight #athens #night #foryou #tiktok @Despina Vandi Official

♬ πρωτότυπος ήχος – desp1navandi_fanclub

Πηγή φωτό:gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]