Θεσσαλονίκη: Και επίσημα από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης (video)

27 Οκτωβρίου 2023

Αναλυτικά τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από ηλεκτροπληξία επιβεβαιώθηκε ότι προήλθε ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματά της επαληθεύουν την αρχική εκτίμηση, καθώς και την κατάθεση του συντρόφου της θανούσας, ότι η κοπέλα πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο

Η κηδεία της νεαρής θα πραγματοποιηθεί σήμερα (27.10.2023). 

 Έπαθε ηλεκτροπληξία» λέει ο σύντροφος της «Βγήκα να ψωνίσω, γύρισα και την βρήκα νεκρή»

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού στο οποίο έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το ζευγάρι το πρωί της Τετάρτης ξύπνησε όπως κάθε μέρα και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, μέσα σε εκείνο το διάστημα η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, ενώ ήταν μόνη της μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε βρήκε την κοπέλα νεκρή έξω από τη μπανιέρα, την πλησίασε και, όπως είπε, προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο σύντροφός της δήλωσε στο MEGA: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Πατέρας και αδερφός 24χρονης

 «Χάθηκε ο άγγελος μου, χάθηκε η ακριβή μου κόρη, είναι ένα χτύπημα που δε μπορώ να αντέξω. Νιώθω τόσο αδύναμος μπροστά σε αυτό το κακό που χτύπησε το σπιτικό μου. Πάει το παιδί μου. Εγώ πώς να αντικρίσω το άψυχο σώμα της; Πώς να την αποχωριστώ; Πάει το παιδί μου… Θέλω να μάθω πώς έφυγε, γιατί έφυγε, να μάθω τι συνέβη ακριβώς. Πάει η θυγατέρα μου. Πάει, έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Είμαι ένα ερείπιο χωρίς το παιδί μου», είπε ο τραγικός πατέρας και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο αδερφός της από την άλλη δήλωσε: «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]