Εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της

27 Οκτωβρίου 2023

Εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή  μέσα στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

Συγκεκριμένα, η αιτία θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, όπως αναγράφεται, είναι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι της 24χρονης. Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης. 

Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται τώρα στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις. 

Ο 56χρονος σύντροφός της, βρήκε την άτυχη κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ φέρεται από την αρχή να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό ενώ έκανε μπάνιο. Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου».

Πατέρας 24χρονης: «Θέλω να μάθω την αλήθεια, η Ειρήνη ήταν γερή»

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν. Όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της και όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί και αναμένει τις επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», είπε ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια» του.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο τραγικός πατέρας.

Ο τραγικός πατέρας της 24χρονης είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, καθώς η κόρη του έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ήταν χαμογελαστή, σε πολλές φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της και σε άλλες με τις φίλες της σε εκδρομές.

Ο πατέρας είπε ότι με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Του είχε πει ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης.

Η 24χρονη Ειρήνη δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της και ήταν φυσιοθεραπεύτρια.

Συγκλονισμένος ο αδερφός της 24χρονης είπε πως θέλει να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. «Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο Live News. «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις


[There are no radio stations in the database]