Έπνιξε τα τρία μικρά παιδιά της – Έψαχνε στο διαδίκτυο «τρόπους για να τα σκοτώσει»

26 Οκτωβρίου 2023

Έπνιξε τα τρία μικρά παιδιά της – Έψαχνε στο διαδίκτυο «τρόπους για να τα σκοτώσει»

Μια άγρια ​​υπόθεση εκτυλίσσεται στη Μασαχουσέτη με μια μητέρα που στραγγάλισε τα τρία μικρά παιδιά της με σχοινιά γυμναστικής, καθώς επικαλείται επιλόχεια κατάθλιψη αλλά φέρεται να έψαξε στο διαδίκτυο για «τρόπους να σκοτώσει ».

Πρόκειται για την 32χρονη Lindsay Clancy από την πόλη Duxbury, η οποία έστειλε τον σύζυγό της να πάρει φαγητό και μέσα σε 25 λεπτά σκότωσε τα παιδιά της και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της χωρίς αποτέλεσμα . Έκτοτε, η υπόθεση έχει γίνει καυτό θέμα στις ΗΠΑ, καθώς η Πολιτεία υποστηρίζει ότι η γυναίκα είναι «ψυχρή δολοφόνος», ενώ η ίδια είναι θύμα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τη New York Post στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπήρξε μαρτυρία που υποστήριξε ότι η Lindsay Clancy κρατούσε ένα λεπτομερές ημερολόγιο των κινήσεών της , αλλά παρέλειψε να γράψει δύο πράγματα, τα οποία φέρεται να την στοχοποιούν . Δεν έγραψε αν έπερνε ή όχι τα φάρμακά της και το γεγονός ότι έψαξε στο διαδίκτυο τρόπους να σκοτώσει .

” Η Clancy χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και το ημερολόγιό της για να καταγράψει την ψυχική της κατάσταση και τα συναισθήματά της για τα παιδιά της

Το μοιραίο χρονικό

Στις 24 Ιανουαρίου ένα άγριο έγκλημα συγκλονίσε την πόλη Duxbury της Μασαχουσέτης. Η Αστυνομία έλαβε κλήση από έναν πατέρα που μόλις είχε επιστρέψει σπίτι για να βρει τα τρία παιδιά του νεκρά στο υπόγειο και την παραπληγική γυναίκα του στην πίσω αυλή. Έκτοτε, ο κύριος Τιμ Κρουζ, Γενικός Εισαγγελέας του Πλίμουθ, κατηγορεί την 32χρονη για φόνο πρώτου βαθμού, το οποίος επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Ο Κρουζ, ο οποίος είναι γνωστός Ρεπουμπλικανός και σκληρός σε περιπτώσεις μητέρων που δολοφονούσαν τα παιδιά τους, υποστηρίζει ότι «το σχεδίασε σχολαστικά». Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του που εργαζόταν ως μαία, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της από το απόγευμα της μοιραίας ημέρας, προκειμένου να δολοφονήσει την 5χρονη Cora , τον 3χρονο Dawson και το λίγων μηνών βρέφος Callan .

Όπως αναφέρει, το απόγευμα της 24ης Ιανουαρίου, ο σύζυγος της 32χρονης εργαζόταν στο υπόγειο του σπιτιού τους ενώ εκείνη έπαιζε  με τα παιδιά στη χιονισμένη αυλή και έφτιαχναν  έναν χιονάνθρωπο, εκείνος φωτογράφισε τα παιδιά που έπαιζαν και έστελνε τις φωτογραφίες στους παππούδες μέσω του κινητού. Κατόπιν  έφυγε και πήγε να αγοράσει φαγητό από ένα εστιατόριο, έλειψε για περίπου 25 λεπτά και όταν επέστρεψε δεν άκουγε κανένα  θόρυβο. 

Στη συνέχεια, βρίσκει τη γυναίκα του ξαπλωμένη ημιπαράλυτη στην πίσω αυλή τους με σπασμένη σπονδυλική στήλη, έχει πηδήξει από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου ,ενώ τα τρία παιδιά του ήταν νεκρά στο υπόγειο από ασφυξία έχοντας περασμένες στο λαιμό τους ζώνες γυμναστικής

Ο Τιμ Κρουζ ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχει προσδιορίστει το κίνητρο του εγκλήματος, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόθεση της 32χρονης είναι ξεκάθαρη, ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά της.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου αναφέρει διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με τους New York Times, σημειώνει ότι η 32χρονη έχει επισκεφτεί στο παρελθόν ψυχολόγους που απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της για επιλόχεια κατάθλιψη, αλλά την έβαλαν σε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και αναγνωρίζουν το γεγονός ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας. Όλα αυτά μόλις οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

Χαρακτηριστικά, μια εβδομάδα πριν από το έγκλημα, ο σύζυγός της επικοινωνεί με τον γιατρό και ζητά να σταματήσει η θεραπεία με τα 13 χάπια που παίρνει καθημερινά η Lindsay Clancy επειδή «έχει καταλήξει να συμπεριφέρεται σαν ζόμπι».

Η ίδια τη στιγμή του εγκλήματος ισχυρίζεται ότι άκουσε αντρικές φωνές στο κεφάλι της που την ώθησαν να διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα.

Η υπεράσπιση λέει ότι η Lindsay πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και επιλόχεια ψύχωση, ένα σύνδρομο που εμφανίζεται σε μία ή δύο γεννήσεις ανά χίλιες και χαρακτηρίζεται από αυταπάτες και παραισθήσεις που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]