Σασμός: Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής

25 Οκτωβρίου 2023

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς «Sasmos». Τι θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη (25/10) στις 21:00 στον Alpha. H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει.

Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ.

Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο γυναίκες. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του.

Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά. Η Καλλιόπη καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία. Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις του Σταμάτη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της.

Πηγή- φωτογραφίες gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]