Επικίνδυνος άνδρας αναζητείται από την αστυνομία – Τα 4 παιδιά του είπαν πως σκότωσε την μητέρα τους (video)

24 Οκτωβρίου 2023

Επικίνδυνος άνδρας αναζητείται από την αστυνομία, τα 4 παιδιά του είπαν πως σκότωσε την μητέρα τους, ο γείτονας ενημερώθηκε από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ηλικίας 2, 5, 7 και 9 ετών, τα οποία χτύπησαν το κουδούνι και του είπαν «δεν βρίσκουμε τον πατέρα μας, η μαμά κλαίει», 

Πληροφορίες από τη δικογραφία αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα εδώ και καιρό με την 30χρονη να σχεδιάζει να μετακομίσει στο Τέξας μαζί με τα παιδιά προκειμένου να απομακρυνθεί από τον σύζυγό της.

Ένας οπλισμένος και επικίνδυνος άνδρας αναζητείται από τους αστυνομικούς στη Μασαχουσέτη, μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  για τον εντοπισμό του κτηνίατρου της Πολεμικής Αεροπορίας Aaron Pennington, 33, αφού η σύζυγός του, Breanne ‘Breezy’ Pennington, 30, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους στην πόλη Γκάρντνερ.

Η αστυνομία βρήκε τη μαμά των τεσσάρων παιδιών σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο με τραύμα από πυροβολισμό στο πρόσωπό της το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με την dailymail

Τρεις κάλυκες βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο, αλλά δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι.

Η καταγγελία κατηγορεί επίσης τον Πένινγκτον για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια μεταφοράς.

Το βίντεο παρακολούθησης έδειξε τον 33χρονο να τρέπεται σε φυγή με ένα λευκό σεντάν BMW στις 8.50 το πρωί της Κυριακής. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο Gardner.

Σημείωσαν επίσης ότι ο Πένινγκτον αντιμετώπιζε «ψυχικά ζητήματα και είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει».

Η ανακάλυψη έγινε αφού τα 4 παιδιά του ζευγαριού ηλικίας 2, 5, 7 και 9 ετών, τα οποία χτύπησαν το κουδούνι του γείτονα τους και του είπαν «δεν βρίσκουμε τον πατέρα μας, η μαμά κλαίει» 

Τα τέσσερα αδέρφια τέθηκαν υπό την κηδεμονία του Υπουργείου Παιδιών και Οικογενειών του κράτους.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook το 2016, ο 33χρονος Aaron Pennington, ευχαρίστησε τη σύζυγό του για όλα όσα έκανε για την οικογένεια.

«Έχεις την πιο ανιδιοτελή προσωπικότητα και είσαι τόσο αφοσιωμένη στο να μας κάνεις ευτυχισμένους», έγραψε.

«Είσαι η σκληρά εργαζόμενη μητέρα και σύζυγο εκεί έξω. Είσαι πραγματικά καταπληκτική!’

Την επαίνεσε γιατί «είναι πάντα υπομονετική» και ότι έδινε το καλό παράδειγμα για τα παιδιά τους.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου της, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με αναρτήσεις για τη ζωή της Breanne.

Πηγή:dailymail

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]