Δήμος Φυλής: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Τσίπουρα 2023”

24 Οκτωβρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Τσίπουρα 2023” ,παρουσία του Δημάρχου  Φυλής Χρήστου Παππού,

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου έγινε η παραδοσιακή γιορτή “Τσίπουρα 2023” που οργάνωσε ο σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου σε συνεργασία με το Δήμο Φυλής και αποτελεί θεσμό για τη Δημοτική Κοινότητα.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κώτσιας καλωσόρισε τον κόσμο,τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Καλή αρχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ευχήθηκε στο σύλλογο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και στους δημότες καλή διασκέδαση με χορό, γλέντι, υγεία, δύναμη και πάντα χαρές για το Ζεφύρι και το Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Φυλής είχε την ευκαιρία στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση μετά τις εκλογές να συνομιλήσει και να χαιρετήσει προσωπικά όλους τους παριστάμενους στην εκδήλωση, οι οποίοι του χάρισαν πολλές σφιχτές αγκαλιές και θερμές ευχές για καλή και επιτυχημένη νέα θητεία.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας ευχαρίστησε στο χαιρετισμό του , το σύλλογο για την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους με υγεία και δύναμη.

Συγχαρητήρια για για το έργο του συλλόγου όσον αφορά τη διατήρηση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης στη νέα γενιά έδωσε ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαμόγελο και καλή διασκέδαση.

Στην εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στο χοροδιδάσκαλο  Αριστοτέλη ( Άρη) Κατσινέλη για την προσφορά του στο σύλλογο και την παράδοση της Ηπείρου.

Παρέστησαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και ευρύτερα της Αττικής, εκπρόσωποι αθλητικών και άλλων φορέων της περιοχής.

foto: Afrosioikisi.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]