Τα Ζώδια της Εβδομάδας 

23 Οκτωβρίου 2023

Τα Ζώδια της Εβδομάδας 23/10 έως 29/10/2023

Κριός

Και περνάμε σε μια περίεργη εβδομάδα, με την έντονη πανσέληνο , έκλειψη Σελήνης στις 28. Από τη μία πλευρά ακούγονται διάφορα, ότι η πανσέληνος αυτή είναι δύσκολη και ότι θα έχουν όλοι νεύρα και θα είναι δύσκολες οι μέρες. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος να διορθώσεις κάποια πράγματα στα οικονομικά σου, να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία που έρχεται και να θέσεις έναν στόχο που αφορά τη βελτίωση του εισοδήματός σου.

Καλύτερα βέβαια στις 28 να μην γίνεις και πολύ δραστήριος και να κάτσεις σπίτι σου ήσυχα με ταινιούλα και όχι πολλά πολλά στα κοινωνικά δίκτυα. Υπάρχει βέβαια και μια ένδειξη που σχετίζεται με πρόοδο στα επαγγελματικά. Ποιος ξέρει τις εκπλήξεις επιφυλάσσει η επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

Η έκλειψη της Σελήνης στις 28 πραγματοποιείται και για σένα οι μέρες δεν είναι και πολύ εύκολες. Η πρόταση για το πώς να περάσεις τις μέρες αυτές είναι να κρατάς χαμηλούς τόνους, να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις και γενικά να μην έχεις πολλές προσδοκίες από τους άλλους.

Κάποια πράγματα όμως αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα και γενικότερα η ζωή σου αρχίζει να βελτιώνεται και για τον έξτρα λόγο ότι ξέρεις πολύ καλύτερα τι θέλεις και πώς να κατευθυνθείς προς αυτό.

Από την άλλη, έρχεσαι περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου ή προετοιμάζεις ένα ταξίδι ή το ξεκίνημα μιας εκπαίδευσης.

Δίδυμοι

Μπορεί τώρα κάποια πράγματα μέσα σου ή έξω να σου φαίνται μπερδεμένα, έχε όμως υπόψη σου ότι λίγες μέρες αργότερα η κατάσταση θα είναι σαφώς καλύτερη σε όλους τους τομείς ,από τον Νοέμβριο.

Αυτές οι μέρες μπορούν να είναι πραγματικά αποκαλυπτικές. Μπορεί ακόμη και κάποια πράγματα που έκρυβες από τον εαυτό σου να έρθουν στην επιφάνεια και αυτό να έχει και ενδιαφέρον αλλά και να είναι το πρώτο βήμα για να κάνεις ένα μεγάλο άλμα μπροστά.

Παρ’ όλα αυτά η μέρα της έκλειψης είναι ιδανική για να μείνεις σπίτι, να αποφεύγεις κάθε τι ριψοκίνδυνο, να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να δεις μια ταινία και να μην μιλήσεις σε άνθρωπο.

Καρκίνος

Μπορεί να προβληματίζεσε ως προς μια φιλική σχέση ή στην ένταξή σου σε μια ομάδα. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και μπορεί να συζητηθούν θέματα που είναι δύσκολα.
Γενικότερα αυτές τις μέρες χρειάζεται ψυχραιμία και αν μπορείς στις 28 να αποφύγεις αντιπαραθέσεις, ακόμη και άσκοπες μετακινήσεις.

Από την άλλη φαίνεται ότι γίνεται κάτι ενδιαφέρον που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες και πιθανώς μια ρομαντική γνωριμία. Καλύτερα όμως κάθε σχετική κίνηση να γίνει αφού περάσει η δύσκολη έκλειψη που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει.

Λέων

Είναι πιθανό να δημιουργήθουν εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και θα ήταν καλό να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από αυτές και γενικότερα να μην ρισκάρεις τίποτα, κυρίως τις ισορροπίες στις σχέσεις.

Είναι πιθανό πάντως να ξεκινήσει κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα την περίοδο που θα ακολουθήσει και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αν και αυτές τις μέρες μπορεί να μην βλέπεις και πολύ τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Από την άλλη υπάρχουν και ενδείξεις ότι η έκλειψη μπορεί να στηρίξει τα επαγγελματικά σου θέματα. Μπορεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα σύντομα και μάλιστα αυτό να προκύψει από το πουθενά.

Παρθένος

Υπάρχει μια ένταση γύρω σου, ίσως σε σχέση με έναν στόχο, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή ένα ταξίδι.

Βέβαια, η όλη διαδικασία αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό και μπορεί αυτές οι μέρες να έχουν μια δυσκολία, ειδικά στην επαφή με τους άλλους, αλλά από τώρα ξεκινάει μια πολύ καλύτερη και πιο αισιόδοξη περίοδος.

Από την άλλη υπάρχουν και πολύ καλές ενδείξεις που αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή, τη δημιουργικότητα, τις γνωριμίες και τον τρόπο που σκέφτεσαι όσον αφορά τις μακρόχρονες σχέσεις.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 28 είναι η κορυφαία στιγμή έντασης για αυτές τις μέρες. Κάτι ολοκληρώνεται, ίσως μια συμφωνία, όμως χρειάζεται υπομονή και αρκετή δόση ψυχραιμίας.

Η έκλειψη αφορά και την ερωτική σου ζωή και πιθανώς είναι μια στιγμή στην οποία γίνεται ένα σημαντικό βήμα και σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη, ευνοούνται θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα κοινά οικονομικά και φαίνεται ότι τελικά υπάρχουν στιγμές όασης στον Οκτώβριο.

Σκορπιός

Η έκλειψη της Σελήνης στις 28 είναι πιεστική και δεν σου τα λέει και πολύ καλά. Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς και ειδικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Το πιο πιθανό είναι ότι ξεκινάει κάτι νέο και αφήνεις κάτι πίσω ταυτόχρονα, αλλά το τοπίο είναι θολό και για σοβαρές συζητήσεις και για σοβαρές ερμηνείες. Από την άλλη μπορείς να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε γνωριμίες, κοινωνικότητα, νέες σχέσεις και συμφωνίες. Όλα αυτά ευνοούνται, αλλά καλύτερα να περιμένεις λίγο να περάσει ο θόρυβος που δημιουργείται από την έκλειψη, ώστε ό, τι χτίσεις τώρα να το κάνεις σε γερά θεμέλια.

Τοξότης

Ένα πρότζεκτ πιθανόν να σε πιέζει , γεγονός είναι ότι πρέπει να αποφύγεις την εξάντληση. Η φροντίδα του εαυτού σου και της υγείας σου είναι πολύ σημαντική αυτές τις μέρες.

Επίσης, οι σχέσεις είναι λίγο πιο ευάλωτες από ό, τι συνήθως και οι ισορροπίες μπορούν εύκολα να διαταραχτούν. Από την άλλη, υπάρχουν και πολύ καλές ενδείξεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Υπάρχουν και πολύ καλές στιγμές αυτόν τον μήνα, όπως σύντομα θα διαπιστώσεις.

Αιγόκερως

Βρισκόμαστε στην πιο πολύπλοκη και έντονη εβδομάδα του μήνα, είναι πιθανό να σε προβληματίζει αυτό το διάστημα (ίσως εδώ και μέρες, ) μια σχέση και ο τρόπος με τον οποίο προχώρησε (ή δεν προχώρησε).

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή η έκλειψη θα “βοηθήσει” να κάνεις ένα σημαντικό βήμα μπροστά και πιο συνειδητοποιημένο. Εξάλλου υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα σύντομα αλλάζουν προς το καλύτερο. Και κυρίως επειδή αλλάζει κάτι μέσα σου, όχι απλώς μια σκέψη, αλλά ολόκληρη η αντιμετώπιση των σχέσεων.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι επικρατεί ένταση και ότι οι αντιπαραθέσεις γύρω σου μπορεί να σε προβληματίζουν. Όμως μια υπόθεση που αφορά το σπίτι οριστικοποιείται, ίσως κάτι που σε άγχωνε να βρίσκει πλέον τον δρόμο του και μπορεί να μιλάμε για κάτι πολύ πρακτικό.

Σίγουρα οι σχέσεις είναι κάπως εύθραυστες αυτές τις μέρες και λίγο παραπάνω οι πιο στενές ή οι οικογενειακές. Από την άλλη, αλλάζει προς το καλύτερο η ψυχολογική σου κατάσταση γενικότερα και ευνοούνται οι σχέσεις και το σπίτι. Είναι προφανές ότι μετά τις εντάσεις, έρχεται η νηνεμία.

Ιχθύες

Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι καλό να γίνεται προσεκτικά αυτό τον καιρό . Κάποια πράγματα για τον εαυτό σου ίσως να αποκαλύπτονται σταδιακά, ανάλογα με τα επίπεδα οικειότητα που έχεις σε μια σχέση ή σε μια ομάδα.

Οι συμφωνίες, επίσης, πρέπει να ελέγχονται. Από την άλλη, έρχονται αναπάντεχα θετικά νέα στις επόμενες μέρες, ιδιαίτερα σε σχέση με την κοινωνική σου ζωή, τις σχέσεις και τις φιλίες. Αλλά όλα γίνονται μέσα από μια δική σου, έστω μικρή, εσωτερική μεταμόρφωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]