Καιρός: Αίθριος σήμερα Δευτέρα με τοπικές νεφώσεις

23 Οκτωβρίου 2023

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές νεφώσεις.

Κυρίως στην κεντροανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο οι νεφώσεις θα είναι πιο πυκνές κατά περιόδους, αλλά θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας τα διαστήματα της ηλιοφάνειας θα είναι μεγαλύτερα και οι νεφώσεις λιγότερες. Ωστόσο, πρόσκαιρα σε τμήματα των βορείων Επτανήσων, της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας οι νεφώσεις θα αφήσουν ασθενείς βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 26 – 27 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 25 – 26 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 26 – 29 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 26 – 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Η πρόγνωση για Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα είναι στους 19 – 28 βαθμούς Κελσίου, άνεμοι ως και 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγο πιο πυκνές νεφώσεις με ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16 – 26 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι νοτιοανατολικοί ως και 4 μποφόρ τοπικά.

Η πρόγνωση για Τρίτη & Τετάρτη

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλός με αραιές νεφώσεις στα κεντροβόρεια τμήματα της επικράτειας. Ενώ, την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει υποχώρηση.


[There are no radio stations in the database]