Ανήλικοι χτύπησαν ιδιοκτήτη mini marker στο Ίλιον για να κλέψουν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο

22 Οκτωβρίου 2023

Ανήλικοι χτύπησαν ιδιοκτήτη mini marker στο Ίλιον για να κλέψουν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο,ο 14χρονος και ο 15χρονος συνελήφθησαν στο Καματερό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο ανήλικοι ληστές που χτύπησαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Ίλιον για να κλέψουν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Πρόκειται για έναν 14χρονο και έναν 15χρονο οι οποίοι δεν δίστασαν το βράδυ της Παρασκευής να γρονθοκοπήσουν τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ όταν αυτός επιχείρησε να τους εμποδίσει να κλέψουν το τσιγάρο.

Αναλυτικότερα οι δύο ανήλικοι εισέβαλαν στο κατάστημα επί της οδού Ελαίων στο Ίλιον. Ένας από τους δύο δράστες αφαίρεσε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο από το μίνι μάρκετ, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και προσπάθησε να τους κρατήσει να μην ξεφύγουν, μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία, την οποία και κάλεσε.

Ωστόσο οι δύο νεαροί επιτέθηκαν με γροθιές στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον στην πλάτη και το αυτί καταφέρνοντας να τραπούν σε φυγή.

Μετά από 10 λεπτά, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είχαν σπεύσει στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες στην συμβολή των οδών Καλπακίων και Ιωαννίνων στο Καματερό.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για να απολογηθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]