Το ζώδιο που είναι ο μεγαλύτερος τσιγκούνης

21 Οκτωβρίου 2023

Το ζώδιο που είναι ο μεγαλύτερος τσιγκούνης, με λίγα λόγια ο Σκρουτζ των ζωδίων

Ζώδια και χρήματα. Η ιδιαίτερη αυτή σχέση συγκεκριμένων ζωδίων με τα χρήματα.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι τσιγκούνηδες

Δεν είναι λίγα τα ζώδια που μετράνε και δίνουν σημασία στα χρήματά τους, ωστόσο σύμφωνα με τον ζωδιακό κύκλο υπάρχει ένα ζώδιο το οποίο δικαιολογημένα έχει κερδίσει τον τίτλο του τσιγγούνη, του Σκρουτζ δηλαδή των ζωδίων.

Ένα συγκεκριμένο ζώδιο που δεν θέλει καθόλου να ξοδεύει, αλλά μόνο να αποταμιεύει. Στις συζητήσεις του όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, είναι αυτός που θα προσποιηθεί ότι ξέχασε το πορτοφόλι του και δεν θα πάρει ποτέ κανένα δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ | Astrologic

Ο λόγος για τον Αιγόκερο. Στην αρχή η ζωή δίπλα του μπορεί να έχει μια αστεία πλευρά, αλλά καταλήγει να γίνεται ανυπόφορη. Κουραστική. Και συνήθως καταλήγει να μένει μόνος.

Και αυτό επειδή μετράει κέρματα και κόβει κουπόνια, Όσον αφορά την σχέση τους με τους άλλους ανθρώπους, οι Αιγόκεροι είναι φειδωλοί σε λόγια αλλά γενναιόδωροι στην κριτική. Ασχολούνται με την προετοιμασία για το μέλλον μέσω της αποταμίευσης, αποφεύγουν το ρίσκο, έχουν συνείδηση του κόστους και ποτέ δεν θα δανείσουν χρήματα σε τρίτους.

Είναι επίσης γνωστό ότι θαυμάζουν όσους έχουν λεφτά. Ωστόσο επειδή είναι τόσο παθιασμένοι με τα χρήματά και τόσο προσεκτικοί με το που τα ξοδέψουν οδηγούν σε σημείο να μην μπορεί κανείς δίπλα τους να απολαύσει το παραμικρό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]