Συνελήφθη ο διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

21 Οκτωβρίου 2023

Συνελήφθη ο διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου, είναι ένας

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 21χρονος Κουβανός διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στη Βούλα.

kalianos-diarixi2

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων.

Πρόκειται για έναν 21χρονο άνδρα με καταγωγή από την Κούβα, ενώ την ίδια στιγμής, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και δύο συνεργούς του συλληφθέντα, οι οποίοι δεν βρίσκονταν εντός της οικίας του βουλευτή, έναν 17χρονο από τη Χιλή και έναν ακόμα άνδρα Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Γ. Καλλιάνος γνωστοποίησε την είδηση ότι έπεσε θύμα διάρρηξης με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Καλλιάνος ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό χθες, λέγοντας πως προχθές το βράδυ στις 20:40, ένας 20χρονος αλλοδαπός, εισέβαλε στο σπίτι του και τα «πήρε όλα». Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο κ. Καλλιάνος έκανε λόγο για «ψυχολογικό βιασμό».

Όπως περιγράφει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη ο Γιάννης Καλλιάνος, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε -έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από που πήγα με το αυτοκίνητο» αναφέρει χαρακτηριστικά

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο συνεργών του.

Ο μετεωρολόγος του Mega έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη στην οποία διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook  ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη λέγοντας: «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]