Επιχειρηματίας  38χρονος ο δράστης της αρπαγής της 15χρονης – Οι στιγμές τρόμου και η σύλληψη του(εικόνες)

20 Οκτωβρίου 2023

Επιχειρηματίας  38χρονος ο δράστης της αρπαγής της 15χρονης , οι στιγμές τρόμου και η σύλληψη του. Μέσω Facebook τον εντόπισαν οι αστυνομικοί 

Ήταν 15:50 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η 15χρονη L.N, κινούνταν με τα πόδια επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πικέρμι, όταν την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα άγνωστο άτομο.

Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της, ο άνδρας την ρώτησε «αν ήθελε να την πάει κάπου» με το κορίτσι να απαντά αρνητικά, τότε ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα και με την χρήση βίας την ανάγκασε να καθίσει στην θέση του συνοδηγού, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής ο άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην τρομαγμένη ανήλικη η οποία σε κατάσταση πανικού ξεκίνησε να φωνάζει αναγκάζοντας τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα και η κοπέλα να βγει από αυτό στην οδό Παράσχου ζητώντας βοήθεια!

Την αρπαγή της ανήλικης είδε από το σπίτι η μητέρα της, που άμεσα κάλεσε την αστυνομία. Άμεσα συστήθηκε ειδική ομάδα από το τμήμα ασφαλείας Πικερμίου που ξεκίνησαν να αναζητούν τον άγνωστο μέχρι εκείνη την στιγμή άνδρα.

Εν συνεχεία επέδειξαν φωτογραφίες του υπόπτου, που εντόπισαν στο Facebook, στην ανήλικη, η οποία επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για τον άνδρα που την άρπαξε.

Κατόπιν τούτου, αστυνομικοί του Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου μετέβησαν βραδινές ώρες στη Ν. Μάκρη επί της Λ. Ποσειδώνος, εντόπισαν τον κατηγορούμενο με το όχημα πλησίον της οικίας του, τον ακινητοποίησαν του πέρασαν χειροπέδες, ενώ παράλληλα κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του και τον προσήγαγαν στο Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου, όπου και συνελήφθη.

Πηγή: LawandOrder.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]