Αγωνία για τον 6χρονο που παρασύρθηκε από λεωφορείο ‑ Δίνει “μάχη” για τη ζωή του

19 Οκτωβρίου 2023

Αγωνία για τον 6χρονο που παρασύρθηκε από λεωφορείο ‑ Δίνει “μάχη” για τη ζωή του

Ο μικρός Αλέξανδρος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από τραυματισμό στην οδό Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία Βόλου. Κατά την προσπάθειά τους να διασχίσουν το οδόστρωμα, ο μικρός Αλέξανδρος καταπλακώθηκε από ένα αστικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ένα λάθος της μητέρας. Φαίνεται ότι αποφάσισε να περάσει από ένα σημείο χωρίς διάβαση, χωρίς να αντιληφθεί ότι το 6χρονο αγόρι παρασύρθηκε από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου.

Θρίλερ στον Έβρο:.Αυτή είναι η 28χρονη που βρέθηκε με καρφωμένο μαχαίρι στο  στήθος.Εγκληματική ενέργεια ή… – ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, συνοδεία δύο γιατρών.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 18.15 το απόγευμα της Τετάρτης (19/10), λίγα μέτρα μακριά από το οικογενειακό σπίτι, στη συμβολή των οδών Χ. Λούλη και Αναπαύσεως κοντά στο παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]