Ένας χασάπης TRANS απήγαγε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 11χρονο κορίτσι (video)

18 Οκτωβρίου 2023

Ένας χασάπης TRANS απήγαγε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 11χρονο κορίτσι

Ο Άντριου Μίλερ απήγαγε μια 11χρονη μαθήτρια δημοτικού σχολείου παραπλανώντας τη καθώς ήταν ντυμένος και έμοιαζε με γυναίκα.

Ο Andrew Miller, ένας 53χρονος χασάπης γνωστός και ως Amy George αναγνωρίζεται ως τρανς γυναίκα και λέγεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης δικάστηκε εχθές στο Εδιμβούργο για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίησή μιας μαθήτριας, παραδέχτηκε και δήλωσε ένοχος για την απαγωγή, σεξουαλική επίθεση, σκόπιμη πρόκληση σε ένα παιδί να δει πορνογραφικό υλικό και την κατοχή 242 άσεμνων εικόνων παιδιών.

Ο Μίλερ, γνωστός και ως Έιμι Τζορτζ, παρέσυρε το νεαρό θύμα στο αυτοκίνητό του, προφασιζόμενος ότι θα την πάει σπίτι της ,μιας και έκανε κρύο και αφού την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητο την οδήγησε στο σπίτι του στα σύνορα της Σκωτίας και την παγίδευσε στην κρεβατοκάμαρα του, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Εκεί την κράτησε αιχμάλωτη και της επιτέθηκε σεξουαλικά και επανειλημμένα για περισσότερες από 24 ώρες, επιβάλλοντας τη να παρακολουθεί μαζί του πορνογραφικό υλικό.

Στο δικαστήριο το κορίτσι είπε στους αξιωματικούς ότι δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητο γιατί πίστευε ότι ο Μίλερ, που φορούσε γυναικεία ρούχα, δεν ήταν απειλητικός.

Το κορίτσι στην κατάθεση του περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που πέρασε και είπε πως κατάφερε να αποδράσει:

Μπόρεσε να δραπετεύσει μόνο αφού ο Μίλερ αποκοιμήθηκε τη δεύτερη νύχτα της δοκιμασίας της, άναψε το φως της κρεβατοκάμαρας σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσει και έριξε επάνω του ένα ποτήρι νερό  αλλά εκείνος δεν ξύπνησε. Τότε βρήκε ευκαιρία, πήγε στο σταθερό του τηλέφωνο και σήμανε συναγερμό, στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του μέσα σε λίγα λεπτά και βρήκαν τον Μίλερ να φοράει σουτιέν με στήθος σιλικόνης,  γυναικεία εσώρουχα και καλσόν.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής συνέντευξης, ο Μίλερ είπε στους ντετέκτιβ ότι δεν απήγαγε την κοπέλα και ότι ήταν “όλα ένα λάθος”, λέγοντας ότι σταμάτησε για να της προσφέρει βοήθεια επειδή έμοιαζε “παγωμένη”.

Είπε ότι την έβαλε στο κρεβάτι του μαζί του επειδή ένοιωθε μητρικό ένστικτο για την μικρή και παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε καλέσει την αστυνομία και δεν έπρεπε «ποτέ να είχε μπει σε αυτήν την κατάσταση».

Ο δικαστής είπε: «Το θύμα σου ζήτησε επανειλημμένα να την αφήσεις να πάει σπίτι της και εσύ της είπες ότι θα την κρατούσες για μια εβδομάδα και ίσως και για πάντα καθώς τώρα θα είσαι εσύ η νέα της οικογένεια.

Τέλος ο δικαστής χαρακτήρισε την απαγωγή ως «θρασύδειλη και ιδιαιτέρως ανατριχιαστική». Πρόκειται για ένα έγκλημα που επιφέρει δικαιολογημένη καθολική κακομεταχείριση στον δράστη και το οποίο δικαίως αξίζει το αυστηρότερο επίπεδο τιμωρίας που μπορεί να δώσει το δικαστήριο και πρόσθεσε ότι ο Μίλερ ντυμένος ως γυναίκα, ήταν ανασταλτικός παράγοντας για το κορίτσι καθώς με την εμφάνιση του έκαμψε τις αμφιβολίες του κοριτσιού, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν είχε εμφανισθεί ως άντρας.

Μετά τη σύλληψη η αστυνομία έβαλε «λουκέτο» στην επιχείρηση που είχε στην περιοχή, ένα μικρό κρεοπωλείο.

Ο βιαστής Άντριου Μίλερ τοποθετήθηκε αρχικά σε μια αποκλειστικά γυναικεία φυλακή πριν μεταφερθεί σε μια φυλακή με άνδρες κρατούμενους .καθώς θυμήθηκε την ανδρική του πλευρά και επιτέθηκε σε δυο γυναίκες.

Σε ερώτηση του Sky News αναφορικά με το πού πρόκειται να εκτίσει την ποινή του ο 53χρονος αφού ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτή, ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ απάντησε ότι ακόμη δεν γνωρίζει

Λέγεται επίσης ότι ο Μίλερ εξέφρασε την ανησυχία του για το πώς η συμπεριφορά του θα επηρέαζε την ευρύτερη τρανς κοινότητα.

Εκτός από τη φυλάκιση 20 ετών, ο Μίλερ θα υπόκειται επίσης σε επίβλεψη για οκτώ χρόνια μετά την αποφυλάκισή του. Έχει εγγραφεί στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών επ’ αόριστον.

Η οριστική ποινή του Μιλερ πρόκειται να ανακοινωθεί στις 15 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]