Τα Ζώδια της Εβδομάδας

16 Οκτωβρίου 2023

Τα Ζώδια της Εβδομάδας 16 έως 22 Οκτωβρίου

Κριός

Έχει νόημα να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα άτομο που φαίνεται ότι την αξίζει και να μην διασπάσαι από πολλούς ανθρώπους που όμως δεν έχουν να σου πουν πολλά. Χρειάζεται να επενδύσεις λίγο χρόνο και ενέργεια κάπως πιο στοχευμένα. Όσον αφορά τις συνεργασίες, μπορεί να δημιουργηθεί κάποια νέα, χρειάζεται όμως μέθοδος στο πώς προβάλεις το επαγγελματικό σου προφίλ.

Επίσης, και σε συναισθηματικό επίπεδο μάλλον δεν θα μείνεις καθόλου ασυγκίνητος . Μπορεί να μιλάμε για έντονο πάθος, αλλά ίσως και για παρορμητικές κινήσεις και ζήλια που θα μπορούσες να αποφύγεις. Σίγουρα θα μπορούσες, δεν το λέμε τυχαία αυτό, Κριέ. Και όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά και σε σχέσεις άλλων ειδών.

Ταύρος

Νέα ξεκινήματα στην εργασία και ίσως ένα νέο πρότζεκτ που έχεις αναλάβει ή που πρόκειται σύντομα να αναλάβεις. Η δουλειά φαίνεται ότι θα είναι αρκετή, αλλά τα αποτελέσματα εντυπωσιακά στην πορεία.

Μια θετική εξέλιξη σε ένα πρότζεκτ το οποίο πιθανώς αφορά το σπίτι ή σε μια άλλη περίπτωση αφορά την εργασία. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες, στις συγκατοικήσεις και στις οικογενειακές σχέσεις. Μπορείς δηλαδή να σκέφτεσαι καλά προτού κάνεις ή πεις κάτι σημαντικό.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι δημιουργείται μια νέα σχέση ή διαμορφώνεται και εδραιώνεται μια ήδη υπάρχουσα. Ο έρωτας πάντως διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Αυτό το διάστημα όλα παίζουν και πολύ πιθανό είναι το σενάριο μιας σχέσης με πάθος. Μπορεί να γίνουν αρκετές γνωριμίες, αλλά μία από αυτές θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Η επικοινωνία στη δουλειά ίσως χρειάζεται λίγη προσοχή και επικέντρωση στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Είναι πιθανό να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που αφορά το σπίτι, ακόμη και να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Ή να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ανθρώπους, επειδή και οι στενές προσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται.

Λύση σε ένα οικονομικό θέμα ή σε κάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Φαίνεται ότι σε κάποιο εγχείρημα που θέλεις να κάνεις, έχεις υποστήριξη από δικούς σου ανθρώπους, ενώ με κάποιο άτομο μπορεί να έρθεις περισσότερο κοντά σε συναισθηματικό (όχι απαραίτητα ερωτικό) επίπεδο.

Λέων

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να έρθουν νέα άτομα στη ζωή σου και να γίνουν κάποιες συμφωνίες, επαγγελματικές πιθανώς.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία – ή μπορεί να γίνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από σένα και από το πόσο ανοιχτό είσαι αυτό το διάστημα. Που φαίνεται ότι είσαι, και ότι η αλληλεπίδρασή σου με τους γύρω (αυτούς που σε ενδιαφέρουν βέβαια και νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου, έστω και για λίγο) σε οδηγεί αρκετά βήματα μπροστά σε ψυχολογικό επίπεδο και αλλάζει τη διάθεσή σου.

Παρθένος

Μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα (ή και περισσότερες). Αυτός ο μήνας σχετίζεται με ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και ανακούφιση.

Έίναι πιθανό να γίνει μια πολύ θετική κίνηση στον οικονομικό τομέα. Αυτός ο μήνας είναι δικός σου Παρθένε, απόλαυσέ τον και άσε πίσω τα παλιά. Τα έξοδα μόνο να προσέχεις, ειδικά αυτά που δεν χρειάζονται για λίγες μέρες, και όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά.

Ζυγός

Φαίνεται ότι ανανεώνεσαι ολοκληρωτικά, ότι έρχονται ευκαιρίες σε διάφορους τομείς και γίνονται νέα ξεκινήματα και ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι ανανεώνεσαι σε ψυχολογικό επίπεδο και ότι έχεις μια μεγάλη επιθυμία για να αλλάξεις αυτά που χρειάζεται.

Δικτυώνεσαι και φαίνεται ότι σε κοινωνικό επίπεδο έρχεσαι κοντά με νέους ανθρώπους και γίνονται σημαντικές γνωριμίες.

Σκορπιός

Η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση, σταδιακά βελτιώνεται και λόγω των συγκυριών και λόγω της προσωπικής σου εμπειρίας και προσπάθειας. Κάποιες σημαντικές για σένα πληροφορίες φαίνεται ότι αποκαλύπτονται.

Δείχνει ότι έχεις υποστήριξη από αρκετές πλευρές και μάλιστα από ορισμένες που μπορεί να μην είναι και τόσο προφανείς. Πολλά θέματα έρχονται στην επιφάνεια Σκορπιέ αυτό το διάστημα, αλλά δεν έρχονται για να μείνουν, έρχονται για να επιλυθούν.

Τοξότης

Πολύ θετική αυτή η βδομάδα και σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα σε ότι αφορά κυρίως τη δικτύωση, την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και την προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ. Αρκετά συχνά θα έρχονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, επίσης.

Είναι πιθανό να μπεις σε μια νέα ομάδα ανθρώπων, με τους οποίους να έχετε ένα κοινό όραμα και να ξεκινήσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, Τοξότη, και είναι η ώρα να τις δεις πρώτα από όλα και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους.

Αιγόκερως

Θετική εξακολουθεί να είναι και αυτή τη βδομάδα και θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Αφορά τον επαγγελματικό τομέα κυρίως και φαίνεται ότι θα γίνουν ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα και ότι θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται.

Από την άλλη αυτές τις μέρες φαίνεται ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα ή ότι δημιουργείται ή τροποποιείται προς όφελός σου μια συμφωνία. Τα επαγγελματικά για αρκετό διάστημα θα έχουν εξελίξεις και φαίνεται ότι είναι μια πολύ γόνιμη περίοδος για να εστιαστείς σε αυτόν τον τομέα και να έχεις απτά αποτελέσματα. Ίσως χρειάζεται λίγη περισσότερη πειθαρχία και συγκεκριμένη στόχευση. Επίσης, κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι σου χρειάζονται και οι άλλοι, κατά κάποιο τρόπο. Σε συναισθηματικό επίπεδο κυρίως.

Υδροχόος

Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που αφορούν έναν στόχο, σπουδές ή ένα ταξίδι. Και κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη αυτών των τομέων.

Πολύ θετική ένδειξη για ταξίδια, τις σπουδές και τη διεύρυνση των οριζόντων σου κάτι νέο έρχεται είτε σε αυτούς τους τομείς είτε σε κάτι που σχετίζεται με την προβολή σου και την κοινωνική σου δικτύωση. Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές, ειδικά προς το τέλος του μήνα.

Ιχθύες

Από τη μία πλευρά σε περιμένει κάτι που μπορεί να σχετίζεται με τη δημιουργία μιας συμφωνίας, πιθανώς οικονομικής και από την άλλη μια οικειότητα και ένα συναισθηματικό βάθος σε μια σχέση. Αυτή η περίοδος αποτελεί σταθμό κατά κάποιο τρόπο και για τις συναισθηματικές σου σχέσεις και για τις επαγγελματικές και για άλλους λόγους.

Η θέση του Άρη στο ίδιο σημείο, επίσης, φέρνει ένα πρότζεκτ και χρήμα, αλλά χρειάζεσαι χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθείς σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]