Άντρας κρατούσε φυλακισμένη για έξι χρόνια μια 35χρονη και την εξέδιδε

16 Οκτωβρίου 2023

Ένας 50χρονος άντρας από τη Βουλγαρία φαίνεται ότι κρατούσε φυλακισμένη  στη Ρόδο για έξι ολόκληρα χρόνια μια 35χρονη ομοεθνή του με στόχο να την εκμεταλλεύεται χρηματικά εκδίδοντας την

Πρόκειται για κοπέλα από τη Βουλγαρία, συνελήφθη 50χρονος, ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού μεταφέροντας την στις συναντήσεις

Ο άνδρας συνελήφθη ενώ κατηγορείται ότι κρατούσε κλειδωμένη σε σπίτι-«φυλακή» την 35χρονη ομοεθνή του, έχοντας αρπάξει από εκείνη τα ταξιδιωτικά της της έγγραφα, έτσι ώστε να μην μπορεί να δραπετεύσει.

Ζούσε ένα εφιάλτη για έξι χρόνια

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, εξέδιδε τη γυναίκα έναντι αμοιβής, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου του 2023.

Μάλιστα ήταν εκείνος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανόνιζε ραντεβού με άντρες, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους η 35χρονη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη μετέφερε στα ραντεβού παίρνοντας αυτός τα χρήματα από τους πελάτες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του παρουσία Εισαγγελέα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.500 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]