Ζεφύρι: Νεκρό 8χρονο παιδί μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς

15 Οκτωβρίου 2023

Ζεφύρι: Νεκρό 8χρονο παιδί μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς, αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένα 8χρονο αγόρι

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, με θύμα ένα ανήλικο παιδί.

Τραγωδία στο Ζεφύρι – Νεκρό 8χρονο παιδάκι σε επεισόδιο με πυροβολισμούς -  Marathon Press

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οικογένειες Ρομά φέρονται να τσακώθηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες και αφού βγήκαν τα όπλα, έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 8χρονου παιδιού.

Το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του όταν δύο άνδρες, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στην Αστυνομία, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο για να εκφοβίσουν την οικογένεια του μικρού.

Νέες πληροφορίες για την τραγωδία στο Ζεφύρι - Νεκρό 8χρονο παιδί από  πυροβολισμούς

Από τους πυροβολισμούς το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του θύματος έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες και γίνεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εντός του καταυλισμού για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]