Την πέταξαν έξω από αεροπλάνο επειδή είχε ιδρώσει υπερβολικά

14 Οκτωβρίου 2023

Την πέταξαν έξω από αεροπλάνο επειδή είχε ιδρώσει υπερβολικά

Γυναίκα υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πτήση της με την Jet2, όταν το πλήρωμα αντιλήφθηκε πως είχε ιδρώσει. Η 56χρονη, Έλεν Τέιλορ, είχε σκοπό να πετάξει από το Νιούκαστλ στη Ρώμη μαζί με τον σύζυγο της στις 2 Οκτωβρίου για ένα μικρό ταξίδι ηρεμίας. 

Πανικός σε πτήση προς το Ηράκλειο: Ποντίκια έκοβαν βόλτες μέσα στο αεροπλάνο

Σύμφωνα με την Independent, η γυναίκα πάσχει από διαβήτη τύπου 2 και βρίσκεται στην εμμηνόπαυση. Είχε πάει στην τουαλέτα όταν ένιωσε μια ζαλάδα και ξεκίνησε να ιδρώνει. 

«Μόλις είχα φάει, αφού δεν έφαγα όλη την ημέρα και έχω διαβήτη τύπου 2, επομένως απλώς μειώνονται τα σάκχαρα στο αίμα μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να καθίσω, να πιω ένα νερό και θα είμαι τέλεια. Δύο λεπτά αργότερα, ήμουν σαν βροχή» είπε. 

Με την γυναίκα να έχει ιδρώσει έντονα, οι αεροσυνοδοί ξεκίνησαν να σκέφτονται αν θα έπρεπε να πετάξει, με ένα μέλος του πληρώματος να ζητάει στη γυναίκα να κάνει κάποια ιατρική εξέταση. 

Η ίδια είπε πως νιώθει καλύτερα και ότι θα είναι καλά σε μερικά λεπτά, όμως μετά από 10 λεπτά της είπανε: «Πήραμε απόφαση ότι θα πρέπει να φύγετε από το αεροσκάφος, πιστεύουμε ότι είστε κίνδυνος». 

Η ίδια σοκαρισμένη μίλησε μέχρι και με τον πιλότο, ο οποίος είπε πως ήταν ικανή να πετάξει, αλλά τελικά ενέκρινε την απόφαση του πληρώματος να φύγει από το αεροπλάνο. 

«Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα τόσο γελοίο στη ζωή μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς μας φέρθηκαν. Ήταν απολύτως τρελό. Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό στους ανθρώπους» πρόσθεσε. 

Η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αεροπορική, ώστε να λάβει επιστροφή χρημάτων αλλά δεν της απαντούσαν για ημέρες. Τελικά, συμφώνησαν να της επιστρέψουν τα χρήματα που ήταν γύρω στα 2.000 ευρώ. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Μετά από επαφή με ανεξάρτητους ειδικούς ιατρικής αεροπορίας, το πλήρωμά μας πήρε αυτή την απόφαση καθώς η υγεία, η ευημερία και η ασφάλεια των πελατών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Ωστόσο, μετά από περαιτέρω έρευνα ως θέμα απόλυτης προτεραιότητας, ήρθαμε σε επαφή με την κυρία Τέιλορ για να ζητήσουμε συγγνώμη και να επιστρέψουμε τα χρήματα για τις διακοπές της ως χειρονομία καλής θέλησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]