Ληστεία – Μπήκε με μπαλτά σε βενζινάδικο και πήρε τις εισπράξεις

14 Οκτωβρίου 2023

Ληστεία – Μπήκε με μπαλτά σε βενζινάδικο και πήρε τις εισπράξεις, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη και τον αναζητούν

Ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Κνωσού. Ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έφτασε πεζός και εισέβαλε στο κατάστημα.

Ηράκλειο: Εισέβαλε με μπαλτά σε πρατήριο καυσίμων κι έκλεψε τις εισπράξεις  - irakleio: eisevale me balta se pratirio kafsimon ki eklepse tis eispraxeis

Με την απειλή ενός μπαλτά ζήτησε από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα που ήταν στο ταμείο εκείνη τη στιγμή. Ο 33χρονος υπάλληλος φοβούμενος για την ζωή του, έδωσε στον δράστη το ποσό των 260 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Υ.Α. Ηρακλείου ο ληστής τράπηκε σε φυγή πεζός.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος μέχρις στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]