Βασίλης Καρράς: Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά (video)

14 Οκτωβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά, ήταν τα λόγια του μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από  τη δημοσιότητα

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου τόσο τον κόσμο στο πλατό του Fame Story όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Ο λαϊκός καλλιτέχνης «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα, τηλεφωνικά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη, προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλους τους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο επιδείνωση της υγείας του.

Τα δημοσιεύματα για την υγεία του Βασίλη Καρρά διαδέχονται το ένα το άλλο, με πολλές ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του, να έχουν ενοχλήσει το περιβάλλον του.

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε:

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω» είπε και πρόσθεσε με συγκίνηση:

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Μετά από παράκληση του παρουσιαστή, ο Βασίλης Καρράς είπε τη φράση που τον ακολουθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αυτή δεν είναι άλλη από το «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

«Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ», είπε ο Βασίλης Καρράς απευθυνόμενος στον Αντώνη Ρέμο. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους» ολοκλήρωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Fame Story 2023: Ο Βασίλης Καρράς σε ζωντανή σύνδεση

Βγήκε από το νοσοκομείο

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει» ανέφερε νωρίτερα σήμερα το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά.

«Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του» αναφέρθηκε επίσης στο ρεπορτάζ.

Το όνομα του Βασίλη Καρρά περιφερόταν στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση, ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Ένα tweet στην πλατφόρμα, έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μετά το συγκεκριμένο, η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Έχθές το βράδυ όμως, διέψευσε όλους αυτούς που δεν έδειξαν σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και απέδειξε ότι είναι εδώ ζωντανός και πολύ δυνατός, και εμείς χαρήκαμε πολύ για αυτό..

Η αλήθεια ποια είναι;

Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Βασίλης Καρράς: «Καλησπέρα και καλή βραδιά»

Το πρόβλημα υγείας
Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο
Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Πληροφορίες είχαν αναφέρει τότε πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

Καιρός ήταν να με ξαναδείτε“, η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]