Γαρδέλης: “Δεν φιληθήκαμε στο στόμα με τον Ξιαρχό, απλά ήρθαμε πολύ κοντά”(VIDEO)

14 Οκτωβρίου 2023

Γαρδέλης: «Δεν φιληθήκαμε στο στόμα με τον Ξιαρχό, απλά ήρθαμε πολύ κοντά»

Στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και την «κόντρα» με τον Τάσο Ξιαρχό, αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το Σάββατο.

Ι am celebrity: Ο Γαρδέλης απαντά εάν υπήρξε φιλί με τον Τάσο Ξιαρχό | in.gr

Ο Σταμάτης Γαρδέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω πολύ κουρασμένος, έχω ένα υπερατλαντικό ταξίδι πάνω μου αλλά και πολύ ενθουσιασμένος ταυτόχρονα. Είμαι καλά που είμαι εδώ. Είμαι καλά που έκανα όλο αυτό το ταξίδι και όλη αυτή την περιπέτεια».

«Πιο κοντά ήρθα με τον Νίκο (σ.σ. Αναδιώτη) από το αεροπλάνο γιατί έστηνα κάποιους ρόλους. Τον είχα κάνει Άρη και Πλούτο. Έπαιζα και με τον Τασούλη (σ.σ. Ξιαρχό), έλεγα πως στις καλές του στιγμές είναι ο «Αλκιβιάδης μου» και εγώ ο Σωκράτης και στις… μπριλάντε του στιγμές πως είναι ο καλικάντζαρος. Εξού και το Αλκίντζαρος».

Στ. Γαρδέλης: «Δεν φιληθήκαμε στο στόμα με τον Ξιαρχό, απλά ήρθαμε πολύ  κοντά» | Watch

«Ήταν το αστείο μας, ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ. Αυτό, δεν ξέρω και πως ειπώθηκε το πράγμα αλλά πάντα υπήρχε μία περιπαικτική διάθεση σε όλο αυτό το πράγμα.

Με τον Τάσο τα λέγαμε πολύ και γελάγαμε, δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί.

Ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ και να είναι αιρετικός. Ένα καλικαντζαράκι είναι για μένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σταμάτης Γαρδέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]