Στο νοσοκομείο ξανά ο Βασίλης Καρράς

12 Οκτωβρίου 2023

Στο νοσοκομείο ξανά ο Βασίλης Καρράς, δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο μας τραγουδιστή η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Καρράς, του οποίου η υγεία παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες μέρες και μπήκε ξανά στο νοσοκομείο.

Βασίλης Καρράς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Ξανά στο νοσοκομείο

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα». Αυτή είναι η φράση που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από τα χείλη της οικογένειας του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αλλά και των στενών του συνεργατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της Espresso, ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο πλευρό του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΤΗΛ 211-7707570 Βιογραφία - Δισκογραφία

Με βουρκωμένα μάτια βρίσκονται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, περιμένοντας ο Ύψιστος να κάνει το θαύμα του και να τον κρατήσει στη ζωή. Εκεί, στο Διαβαλκανικό, ο αγαπητός τραγουδιστής δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Μια ζωή δύσκολη, που όμως κατάφερε να την κάνει παραμύθι χάρη στη φωνή του.

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς

Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, όμως ακόμα και αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν να προσφέρουν πολλά και ευχάριστα μηνύματα, καθώς βγαίνουν «κεκαλυμμένες», προκειμένου να μη δημιουργήσουν πανικό.

Τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη έχουν ήδη προετοιμαστεί για το μοιραίο, όταν αυτό έρθει, κάτι που όλοι απεύχονται. Όμως οι ώρες είναι κρίσιμες.

Ο Βασίλης Καρράς πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν φοβάται τον θάνατο, είχε δώσει αρκετό καιρό πριν εντολές για το πώς θα ήθελε να είναι το τελευταίο «αντίο» του κόσμου προς εκείνον. Ενα «αντίο» που θέλει να το βλέπει από ψηλά, ως το καλύτερο φινάλε του, σαν να είναι πάνω στην πίστα.

Η υγεία του Βασίλη Καρρά έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Κανείς δεν περίμενε πως η διάγνωση αυτή θα προμήνυε πολλά και κακά μαντάτα. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του, που σόκαρε όλη την ελληνική κοινωνία. Ηταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε μιλήσει ο αδερφός του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή:

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο. Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

«Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… και έλεγε «άντε, να επανέλθουμε σιγά – σιγά”. Κάτσαμε γύρω στις 2,5 ώρες». Ωστόσο, πλέον όλοι ελπίζουν σε αυτό το τελευταίο θαύμα.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να ακούμε τα τραγούδια του μέχρι να βγει και να μας τα πει Live

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]