Μεθυσμένος έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην του και επέστρεψε στο μπαρ

12 Οκτωβρίου 2023

Μεθυσμένος έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην του και επέστρεψε στο μπαρ, κατέθεσε ότι δεν θυμόταν τίποτα

Παραλίγο τραγωδία στη Νέα Ιωνία Βόλου όταν ένας 65χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του και όταν του ζήτησαν εξηγήσεις, είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο, όπου βρισκόταν και ο λέβητας του φυσικού αερίου. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική η οποία άρχισε αμέσως τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Μεθυσμένος έβαλε φωτιά στο σπίτι της συζύγου του | Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ  Βόλου, Μαγνησίας, Θεσσαλίας

Ο 65χρονος που, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, είναι εθισμένος στο ποτό, έπινε πολλές ώρες πριν αποφασίσει να βάλει φωτά στο σπίτι της συζύγου του.

Μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως τον είδαν να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το πρώην σπίτι του και άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο τόσο οι πυροσβέστες όσο και η σύζυγός του που ήταν βέβαιη πως εκείνος είχε βάλει φωτιά.

Ο 65χρονος ενώ έβαλε φωτιά, επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Η σύζυγός του δεν ήθελε την ποινική του δίωξη αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να σώσει την ζωή του.

Ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πώς έβαλε φωτιά, ούτε πώς έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πώς συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί αύριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]