Ζευγάρι δολοφονήθηκε στο Ισραήλ – “Μαμά σ’ αγαπώ” έγραψε η 22χρονη πριν πεθάνει

11 Οκτωβρίου 2023

Ζευγάρι δολοφονήθηκε στο Ισραήλ , “Μαμά σ’ αγαπώ” έγραψε η 22χρονη πριν πεθάνει

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τις δολοφονίες ανθρώπων από τη Χαμάς στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τη Shani Louk, ακόμη μία γυναίκα από τη Γερμανία βρήκε τραγικό θάνατο στο Ισραήλ.

Ο λόγος για την 22χρονη Καρολίν Μπολ, η οποία βρίσκονταν στο Ισραήλ με τον φίλο της, τον Βρετανό φωτογράφο Ντάνι Ντάρλινγκτον, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο καταφύγιο που είχαν κρυφτεί.

Λίγα λεπτά πριν σκοτωθεί από τους μαχητές της Χαμάς επικοινωνούσε με τη μητέρα της λέγοντας της ότι έχουν κρυφτεί σε καταφύγιο και πώς την αγαπάει. «Δεχόμαστε επίθεση δεν ξέρω ποιοι είναι. Έχουμε κρυφτεί σε ένα καταφύγιο. Μάλλον μας ανακάλυψαν. Μαμά σε αγαπώ», έγραφε το τελευταίο της μήνυμα.

Carolin Bohl - Danny Darlington

Οι δυο τους είχαν κρυφτεί μέσα σε ένα καταφύγιο στο Nir Or, ένα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, με την αδερφή της να αναφέρει μέσω Instagram ότι και οι δύο είναι νεκροί.

«Σήμερα μάθαμε από τον φίλο της Καρολίν που βρίσκεται επί τόπου ότι αυτή και ο φίλος της, Ντάνι, σκοτώθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την αδιανόητη τραγωδία. Στέλνουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όσους κατέβαλαν τέτοια προσπάθεια σήμερα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή της και να παράσχουν πληροφορίες και επαφές».

Carolin Bohl

Σπαρακτικές φωτογραφίες στο Instagram δείχνουν το ζευγάρι να γελάει μαζί λίγο πριν εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης στο Ισραήλ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πατέρας του Ντάνι Ντάρλινγκτον είχε δηλώσει στο BBC ότι ο γιος του ταξίδευε με μια Γερμανίδα και ότι η ετεροθαλής αδελφή του, του είχε μιλήσει για τελευταία φορά το Σάββατο το πρωί. Είπε: «Το δίκτυο επικοινωνιών έχει πέσει και δεν έχουμε μιλήσει μαζί του εδώ και 24 ώρες».

«Η απόφαση αυτή του κόστισε τη ζωή του»

Η αδερφή του Ντάνι Ντάρλινγκτον, επιβεβαίωσε τους θανάτους τους, σύμφωνα με το itv.com. «Ο μικρός μου αδελφός, ο Νταν, δολοφονήθηκε από τρομοκράτες το πρωί του Σαββάτου στο κιμπούτς μας, το Nir Oz, μαζί με την όμορφη φίλη του Καρολίν.

Μόλις λίγες ημέρες πριν έκανε ποδήλατο, γελούσε, φωτογράφιζε ηλιοβασιλέματα και απολάμβανε τις απλές χαρές της ζωής στο όμορφο κιμπούτς μας.

Επρόκειτο να φύγει για το Τελ Αβίβ το προηγούμενο βράδυ, αλλά αποφάσισε να μείνει άλλη μια μέρα για να εξερευνήσει το κιμπούτς με τον φίλο του – μια απόφαση που άλλαξε αμετάκλητα τις ζωές όλων μας για πάντα, και που του κόστισε τη ζωή.

Σε αυτό το στάδιο, δεν έχουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή επίσημες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη και στους δύο. Η κοινότητά μας έχει καταστραφεί. Η οικογένειά μου βρίσκεται σε επαφή με την πρεσβεία και τους Ισραηλινούς αξιωματούχους για να προσπαθήσουν να ανακτήσουν τη σορό του και να τον φέρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]