Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης – Σάρωσε στις εκλογές ο Αρναούτογλου

9 Οκτωβρίου 2023

Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης ο νικητής του Survivor All Star- Σάρωσε στις εκλογές με εντυπωσιακά αποτελέσματα ο γνωστός σε όλους μας Σάκης Αρναούτογλου

Από την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στ. Αγγελούδη την πρώτη τριάδα αποτελούν οι Σάκης Αρναούτογλου, Βασίλης Γάκης και Σπύρος Βούγιας.

Bόμβα γι ' αυτό που έρχεται από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Πρώτος σε ψήφους από την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους» του Σπ. Πέγκα είναι οι Γιάννης Μπουτάρης, Έλλη Χρυσίδου και Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Αναλυτικά οι ψήφοι που σίγουρα θα αυξηθούν μέσα στη μέρα όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει να είναι πρώτος στην παράταξή του.

Ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον α’ γύρο με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 46,26% σε ενσωμάτωση του εκλογικού σώματος στο 38,78%.

Νωρίτερα ο Γιώργος Ιωακειμίδης που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια της Αττικής, έκανε δήλωση παραδεχόμενος την ήττα του. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης συγκέντρωσε ποσοστό 15,97% ενώ ο Γιάννης Πρωτούλης του ΚΚΕ και ο Γιάννης Σγουρός του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν με 14.05% και 13.12%.

Survivor: Αυτοί είναι οι 8 προηγούμενοι νικητές - Τι κάνουν σήμερα | in.gr

Στην παράταξη του κύριου Χαρδαλιά συμμετείχε και ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στο 95% της καταμέτρησης, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 6.000 ψήφους!  

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]