Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είχε σκεφτεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την κηδεία της (video)

9 Οκτωβρίου 2023

Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είχε σκεφτεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την κηδεία της, από το που θα τοποθετήσουν την τέφρα της , τι θα γράφει στο μνήμα της μέχρι και το φόρεμα που θέλει να της φορέσουν στο τελευταίο της ταξίδι!

Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου πριν την  αποτέφρωσή της - Magnesia News

Πολύ εξοικειωμένη με την έννοια του θανάτου ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, είχε κάνει ακόμα και πρόβα για το φόρεμα για να στενευθεί μιας και είχε χάσει αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της και το τι θα γράφει στο μνήμα της για εκείνη.

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια θα παραληφθεί από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Αφού την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Κατά την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στην αυλή του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Στο κτήμα των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή

«Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Μέχρι ώρας, κανένα από τα οικεία της πρόσωπα, ωστόσο, δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

«Γιατί έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου» είχε αναφέρει σε συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]