Και ναι είναι επίσημο – Ο Ντάνος θα γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες

9 Οκτωβρίου 2023

Και ναι είναι επίσημο, ο Ντάνος θα γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό τον έρωτα τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούσημετά τον γάμο τους επισφράγισαν με τον ομορφότερο τρόπο τη σχέση τους, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Ντάνος | eReportaz

Σύμφωνα με πηγές της Realnews, η όμορφη σύζυγος του Ντάνου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τα όνειρά τους χωρούν ήδη… τρεις.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηπό, με κουμπάρο τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα.

Πλέον, μετρούν αντίστροφα, αφού σε λίγους μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους. Φαίνεται ότι το μοντέλο ήξερε καλά γιατί έκανε λόγο για «ομάδα», όταν έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social medίa: «Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή, όμως πλέον είμαι στrn ομάδα σου οριστικό και αμετάκλητα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]