Αλληλομαχαιρώθηκαν 19χρονος με τον πατριό του

9 Οκτωβρίου 2023

Αλληλομαχαιρώθηκαν 19χρονος με τον πατριό του, μετά από άγριο τσακωμό, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο και οι δυο

Τι φρίκη έζησε στον Κορυδαλλό μια οικογένεια χθες το βράδυ, καθώς αργά τη νύχτα ένας 19χρονος μαζί με τον πατριό του αλληλομαχαιρώθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 47χρονος έχει παντρευτεί την μητέρα του 19χρονου, αλλά βρίσκονται σε διάσταση το τελευταίο διάστημα αφού έχουν διαμάχες για οικονομικά ζητήματα. Ο 47χρονος φέρεται να ζητούσε συνέχεια χρήματα από την εν διαστάσει σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με αποτέλεσμα οι καβγάδες μεταξύ τους να είναι συχνοί.

Χθες, έγινε ακόμη ένας καβγάς όταν ο πατριός πήγε στο σπίτι τους. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τον 47χρονο να αρπάζει ένα μαχαίρι και να απειλεί τον 19χρονο, ο οποίος κατάφερε να του το αποσπάσει. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, όμως, τραυματίστηκαν και οι δύο από το μαχαίρι.

Κορυδαλλός: Αλληλομαχαιρώθηκαν 19χρονος με τον πατριό του | Το Κουτί της  Πανδώρας

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δυο άνδρες ύστερα από συμπλοκή που είχαν μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον και κατέληξαν αμφότεροι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στο ΚΑΤ,  νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς συνελήφθησαν και οι δύο

Όπως είναι λογικό  σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία και πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]