Στο Κατάκολο για γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί

8 Οκτωβρίου 2023

Στο Κατάκολο για γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί, Θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας!

Την Ελλάδα θα επισκεφτεί η Αντζελίνα Τζολί, το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ξεκινήσει γυρίσματα για νέα παραγωγή ταινίας, η οποία θα έχει ως αφιέρωμα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας με τίτλο «Maria».

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας, στη νέα βιογραφική ταινία « Maria» - RADIO NORTH 98.0

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, η διάσημη ηθοποιός και σταρ του Χόλυγουντ θα επισκεφτεί το Κατάκολο του Νομού Ηλείας, προκειμένου να συμμετάσχει σε ταινία για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας (κατά κόσμο Μαρία Καλογεροπούλου), και μάλιστα τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως πότε θα έρθει η σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου στην Ελλάδα, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα ενσαρκώσει τη σοπράνο.

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας - NEXT - Κινηματογράφος |  sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Όσον αφορά τα γυρίσματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα στο Κατάκολο, το οποίο φημίζεται για τη θάλασσά του και απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από τον Πύργο Ηλείας.

Κεντρικό ρόλο στα γυρίσματα θα έχει και η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Χριστίνα» και ήδη στους ηθοποιούς, που θα παίξουν στην ταινία (κάποιοι θα είναι Έλληνες, όπως λέει το ρεπορτάζ) έχουν γίνει συστάσεις, ώστε να φορούν λαστιχένια παπούτσια, προκειμένου να μην υποστεί φθορές η θαλαμηγός.

Μάλιστα, η ηθοποιός και πρέσβειρα της UNICEF αναμένεται να μείνει σε θαλαμηγό, στο λιμάνι της περιοχής, το οποίο έχει τη δυνατότητα να «φιλοξενήσει» μέχρι και… κρουαζιερόπλοια.

Η πρώτη αναγγελία της άφιξης της Αντζελίνα Τζολί που θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]