Βεβήλωσαν το σώμα Γερμανίδας – Παρέλασε γυμνό και άψυχο το κορμί της η Χαμάς

8 Οκτωβρίου 2023

Βεβήλωσαν το σώμα Γερμανίδας, Παρέλασε γυμνό και άψυχο το κορμί της η Χαμάς, την απήγαγαν, τη βίασαν, τη δολοφόνησαν βάναυσα και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό. Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω της. 

άρθρο-εικόνα

Η Shani Louk βρέθηκε στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει ένα μουσικό φεστιβάλ ειρήνης κοντά στα σύνορα της Γάζας. Ο πρόωρος και φρικτός θάνατός της άφησε την οικογένεια και τους φίλους της σε βαθύ πένθος. Η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό, αλλά είναι πιθανό αυτό το περιστατικό να έχει επιπτώσεις στις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Παλαιστίνης.

Το βίντεο με το σώμα της γυναίκας να παρελαύνει γυμνό από τρομοκράτες της Χαμάς έγινε viral στα social media.  (Σκίνιορ: X)

Οι προσωπικές ιστορίες ωστόσο αποτελούν μία ακόμη πτυχή του πολέμου και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Τελευταίο γνωστοποιημένο περιστατικό, η στυγερή δολοφονία της Shani Louk, μιας νέας γυναίκας από τη Γερμανία που λάτρευε τη μουσική και επισκέφθηκε το Ισραήλ για ένα μουσικό φεστιβάλ.

Η Shani απήχθη με τραγικό τρόπο από τρομοκράτες της Χαμάς και η ζωή της κόπηκε σε μια παράλογη πράξη βίας.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

H μητέρα της Shani Louk ζητάει βοήθεια

Η μητέρα της Shani Louk, της γυναίκας της οποίας το πτώμα εθεάθη σε βίντεο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που οδηγούσαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα. Επιβεβαίωσε ότι είχε δει την κόρη της στο βίντεο από τα τατουάζ που είχε στα πόδια της το θύμα και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για περισσότερες πληροφορίες

Σχόλια για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε η Χαμάς ,περιφέρονται στο διαδίκτυο.

  • Βλέποντας την κατάσταση του σώματός της, το μόνο πράγμα που μπορείτε να ελπίζετε είναι ότι δεν υπέφερε πάρα πολύ, ενώ αυτά τα αποβράσματα τρομοκρατών έκαναν ό,τι έκαναν μαζί της. Θα υποφέρουν και οι ίδιοι αρκετά σύντομα. Όποιος θεός προσεύχονται να μην έχει έλεος στις ψυχές τους.
  • Έχω χάσει τα λόγια. Απλά έκπληκτος. Τόση βαρβαρότητα και τρέλα.
  • «Η γυναίκα της οποίας το σώμα φάνηκε σε βίντεο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που οδηγούσαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα, αναγνωρίστηκε.
  • Η 30χρονη Shani Louk ήταν Γερμανίδα υπήκοος που επισκέφτηκε το Ισραήλ για να παρακολουθήσει το μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη που πραγματοποιήθηκε κοντά στον φράχτη των συνόρων της Γάζας».
«Αυτή είναι η αδερφή μου Σάνι Λουκ Την πήρε η Χαμάς Είναι Γερμανίδα υπήκοος
  • Ο Tom Weintraub Louk, 30 ετών, είπε στην The Post ότι ο πρώτος της ξάδερφος, Shani Louk, αγνοείται όταν μαχητές κατέλαβαν ένα υπαίθριο πάρτι χορού κοντά στο Kibbutz Urim το πρωί του Σαββάτου.

Καθώς κυκλοφόρησαν τα νέα για την επίθεση, μέλη της οικογένειας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη Shani, η οποία είναι στα 20 της. «Ξέραμε ότι ήταν στο πάρτι. Δεν απάντησε», είπε ο Λουκ. Τα μέλη της οικογένειας δεν κατάφεραν επίσης να περάσουν από τον Μεξικανό φίλο της.

Αργότερα το πρωί, καθώς βίντεο συλλήψεων ομήρων κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος ξάδερφος αναγνώρισε τη Shani σε ένα από αυτά — στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, περικυκλωμένος από ένοπλους μαχητές. Η Λουκ δεν κατάφερε να βάλει τον εαυτό της να δει το βίντεο, αλλά οι γονείς της Σάνι το έκαναν. «Την αναγνωρίσαμε από τα τατουάζ», είπε.

Τα επακόλουθα και οι μελλοντικές επιπτώσεις

Καθώς η σκόνη πέφτει, η βάναυση δολοφονία του Shani Louk και η απαγωγή άλλων Ισραηλινών αμάχων θα έχουν αναμφίβολα εκτεταμένες επιπτώσεις. Το περιστατικό όχι μόνο κλιμάκωσε τις εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, αλλά επέστησε επίσης την προσοχή της διεθνούς κοινότητας στη συνεχιζόμενη σύγκρουση.

Το μέλλον επιφυλάσσει αβεβαιότητα και φόβο, ειδικά για τις οικογένειες των θυμάτων που απήχθησαν που εξακολουθούν να ελπίζουν στην ασφαλή επιστροφή των αγαπημένων τους. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να καταδικάζει αυτήν την αποτρόπαια πράξη, μένει να δούμε ποιες ενέργειες θα ληφθούν για να οδηγηθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αμάχων σε περιοχές συγκρούσεων.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανατριχιαστικές σκηνές ανθρώπων που σύρονται με τη βία σε φορτηγά. Μεταξύ των θυμάτων ήταν η Shani Louk, η οποία αναγνωρίστηκε από τα χαρακτηριστικά μακριά dreadlocks και τα τατουάζ της από την οικογένειά της.

Ένα άλλο συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη Χαμάς να παίρνει όμηρο μια Ισραηλινή γυναίκα

Εν τω μεταξύ, σε δημόσια ομιλία, ο Νετανιάχου είπε: «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι άνευ προηγουμένου στο Ισραήλ – και θα φροντίσω να μην συμβεί ξανά». «Η Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη θα χρησιμοποιήσει αμέσως όλες τις δυνάμεις της για να καταστρέψει τις δυνατότητες της Χαμάς. Θα τους καταστρέψουμε και θα εκδικηθούμε βίαια αυτή τη μαύρη μέρα που έχουν επιβάλει στο Ισραήλ και τους πολίτες του», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]