Μητέρα 3 παιδιών χτυπήθηκε από αεροπλάνο την ώρα που κούρευε το γκαζόν

7 Οκτωβρίου 2023

Μητέρα 3 παιδιών χτυπήθηκε από αεροπλάνο την ώρα που κούρευε το γκαζόν, σε χωράφι που βρισκόταν δίπλα στο αεροδιάδρομο

Ακαριαίο θάνατο βρήκε μια ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών ενώ κούρευε το γκαζόν του αεροδρομίου. Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από το φτερό του αεροπλάνου.

Είναι ειρωνεία της τύχης ή μάλλον της ατυχίας ο τρόπος που έχασε τη ζωή της μία γυναίκα στην Οκλαχόμα. Ενώ κούρευε το γκαζόν χτυπήθηκε από το φτερό αεροπλάνου που προσγειωνόταν.

Woman mowing grass near airport runway killed after plane wing struck her

Ένα τραγικό και απρόβλεπτο ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε μια 27χρονη γυναίκα στην Οκλαχόμα.

Η Samantha Hayes έχασε τη ζωή της σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο Broken Bow την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το φτερό ενός αεροπλάνου Bonanza A36 του 1972 στο αεροδρόμιο Broken Bow την Παρασκευή, ενώ χειριζόταν μια χλοοκοπτική μηχανή

Oklahoma woman killed in freak accident at Broken Bow airport as she's hit  by plane while riding lawnmower

Η Samantha εκτελούσε μια διαδικασία ρουτίνας κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου, όταν ο 70χρονος πιλότος James Baxter ερχόταν για προσγείωση με το αεροσκάφος Bonanza A36 του 1972.

Ο πιλότος, ο 70χρονος Τζέιμς Μπάξτερ, ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Broken Bow όταν παρατήρησε τη Hayes, με το χορτοκοπτικό της στο χωράφι.

Αντιδρώντας γρήγορα στην κατάσταση, ο Baxter προσπάθησε να τραβήξει το αεροπλάνο προς τα πάνω για να αποφύγει τη σύγκρουση με τη Samantha.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο Hayes διαπιστώθηκε ο θάνατος στον τόπο του ατυχήματος λόγω τραυματισμών στο κεφάλι

Οι προσπάθειές του ήταν μάταιες και το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε τη Samantha, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι, σύμφωνα με την Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Οκλαχόμα.

Δεν είναι σαφές εάν η Hayes εργαζόταν στο Broken Bow, το οποίο είναι ένα αραιοκατοικημένο δημοτικό αεροδρόμιο χωρίς έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Ο Baxter προσγειώθηκε επιτυχώς στον διάδρομο προσγείωσης, αλλά το αδιανόητο είχε ήδη συμβεί.

Ο πιλότος Μπάξτερ δεν τραυματίστηκε. Η FAA δεν έχει όρια ηλικίας για τους ανθρώπους να πετούν αεροπλάνα, αν και οι εμπορικές αεροπορικές εταιρείες απαγορεύεται να απασχολούν άτομα άνω των 65 ετών. 

Μετά από αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, φίλοι και αγαπημένοι απέτισαν φόρο τιμής στο διαδίκτυο.

Η Samantha Hayes ήταν μια υπέροχη μαμά για τα 3 μωρά της! Ήταν μια ανύπαντρη μαμά που δούλευε σκληρά για να τους δώσει ένα ασφαλές και αγαπημένο σπίτι!

Η Carley Hayes έγραψε: «Ήσουν ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, δεν σε άκουσα ποτέ να πεις μια κουβέντα ή να πεις αρνητικά σε κανέναν. Ήσουν τόσο γεμάτη ζωή και είχες μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου με τα πολύτιμα μωρά σου ». 

Τη θυμούνται ως μια «υπέροχη, σπουδαία μητέρα» που αφιέρωσε τον εαυτό της στο να προσφέρει ένα ασφαλές και αγαπημένο σπίτι στα τρία παιδιά της ως ανύπαντρη μητέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]