Άνδρας baby sitter αντιμέτωπος με 700 χρόνια φυλάκισης – Κακοποίησε 16 παιδιά

7 Οκτωβρίου 2023

Άνδρας baby sitter αντιμέτωπος με 700 χρόνια φυλάκισης – Κακοποίησε 16 παιδιά

Ένας 34χρονος, ο οποίος δούλευε ως baby sitter στην Καλιφόρνια, καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για σεξουαλική κακοποίηση 16 αγοριών, ηλικίας από 2 ως 12 ετών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης αναλάμβανε παιδιά μέσω αγγελιών ως baby sitter και στη συνέχεια ασελγούσε εις βάρος τους.

Στις αγγελίες του υπόσχονταν πως θα πρόσεχε τα παιδιά και θα τους χάριζε μοναδικές εμπειρίες. «Κατηγορείται πως κακοποίησε ή προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά αγόρια από τον Ιανουάριο του 2014 ως τον Μάιο του 2019», ανέφερε σε ρεπορτάζ του το δελτίο του ABC.

«Οι εισαγγελείς λένε πως ο Ζακρέβσκι διαφήμισε την δουλειά του ως baby sitter στο διαδίκτυο κι έλεγε πως δούλευε καλά με μικρά αγόρια», σημείωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Η αποτρόπαια δράση του άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ένα ζευγάρι τον κατήγγειλε πως άγγιξε απρεπώς τον γιο τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι καταγγελίες άρχισαν να πληθαίνουν και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για 34 αδικήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 34χρονος είχε καταγράψει σε βίντεο τις ασελγείς πράξεις σε παιδιά. Να σημειωθεί ότι ο Ζακρέβσκι είναι αντιμέτωπος ακόμα και με 700 χρόνια κάθειρξης, ενώ η απαγγελία της ποινής του θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]