Σταμάτης Σερέπας: «Η πόλη μας είναι το σπίτι μας και αξίζει το καλύτερο»

6 Οκτωβρίου 2023

Η πόλη μας είναι το σπίτι μας, ο τόπος όπου ζούμε, εργαζόμαστε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Γράφει ο Σταμάτης Σερέπας

Είναι δηλαδή ο τόπος που αξίζει τον καλύτερο εαυτό του.

Ένας καλύτερος δήμος Φυλής δεν είναι απλά ένας τόπος με καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες. Είναι ένας δήμος όπου όλοι μας συνεργαζόμαστε και συμβάλλουμε στη λήψη αποφάσεων, όπου οι φωνές όλων ακούγονται και λαμβάνονται υπόψη.

Είναι ένας δήμος όπου οι πολίτες έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες, σε υγειονομική περίθαλψη, και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που ενισχύουν τα μαγαζιά και τους δημότες.

 Ένας καλύτερος δήμος είναι ένας περιβαλλοντικά φιλικός δήμος, προστατεύοντας τη φύση μας και προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Είναι ένας δήμος που επενδύει στην ασφάλεια των δρόμων μας, στη βελτίωση της μεταφορικής υποδομής και στην ενθάρρυνση των μετακινήσεων με ποδήλατα και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εν κατακλείδι, ένας καλύτερος δήμος είναι ένας δήμος που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και την αλληλεγγύη.

Είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να αφιερώνω τον χρόνο και την ενέργειά μου για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνος. Χρειαζόμαστε τη συνεργασία και την υποστήριξή σας.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις, και να συνεργαστούμε για έναν καλύτερο αύριο.

Μπροστά στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουμε, ας ενωθούμε για να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα είμαστε περήφανοι να αποκαλούμε σπίτι μας.

Είμαι ο Σταμάτης Σερέπας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή» του Χρήστου Παππού.

Σας καλώ την Κυριακή να με ψηφίσετε, για να είμαι εκεί μαζί με εσάς, να φτιάξουμε την πόλη που θέλουμε και έχουμε ανάγκη να αγαπήσουμε.

Σταμάτης Σερέπας,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής
με την παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

[There are no radio stations in the database]