Η τελευταία συνέντευξή της Μαίρη Χρονοπούλου (video)

6 Οκτωβρίου 2023

Η τελευταία συνέντευξή της Μαίρη Χρονοπούλου η οποία έφυγε από την ζωή σήμερα 6/10 σε ηλικία 90 ετών η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου. Nοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10).

Η Μαίρη Χρονοπούλου λίγο πριν από το ατύχημα και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τους ρόλους της, την ταινία που ξεχωρίζει στην καριέρα της και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά, που πραγματοποιήθηκε με έναν διαφορετικό τρόπο.

Έχω τεράστιο δεσμό με το “χαμόγελο του παιδιού” έχω 34.000 παιδιά

«Στη ζωή μου δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το πρωτότυπο που διαπράττω. Λέω να φύγω από την Παιανία. Ήθελα να ζήσω βουκολικά, αρκετά χρόνια έζησα, τώρα με έχει πιάσει η μανία να κατέβω στο κέντρο πάλι.

Δεν έχω όρεξη πλέον για πολλά πάρτι γύρω από την πισίνα. Την πισίνα μου την παράτησα, πήγα να πνιγώ πέρυσι, οπότε τα βαριέμαι όλα. Άρχισα να βαριέμαι, θέλω κέντρο. Το φλερτ υπάρχει παντού» ανέφερε αρχικά.

Για τους ρόλους που ενσάρκωσε εξήγησε ότι: «Οι ρόλοι μου, μου προσέδωσαν μια στάμπα της προσβασιμότατης κυρίας, ότι έχω πολύ άσχημη διαγωγή. Ίσως πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου με έχουν νομίσει όχι και πολύ σοβαρών ηθών και ζωηρή. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή όσο έδειχνα στις ταινίες μου. Οι ρόλοι με κάψανε».

Για τον έρωτα και τους άνδρες της ζωής της, δήλωσε: «Έζησα μιάμιση φορά τον μεγάλο έρωτα. Έχω κάνει ένα γάμο, αλλά δεν τον εντάσσω στις αγάπες μου, ήταν άλλη ιστορία. Δεν έχω μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι’ αυτή την ιστορία και δεν θα μιλήσω.

Αγωνία για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό ατύχημα  -... | Ελλάδα Ειδήσεις

Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν, λες και είμαι η Λουκρητία Βοργία. Εγώ δεν ζηλεύω και δεν ζηλεύω γιατί δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Την μία φορά που ερωτεύτηκα πραγματικά στη ζωή μου, ήταν μόνο θέμα αξίας, το μυαλό του. Βέβαια το μυαλό συνοδευόταν από έναν πανέμορφο άντρα.

Στη ζωή μου θέλω αγκαλιά και τρυφερότητα, κυρίως τρυφερότητα. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Περίμενα αποτελέσματα εξετάσεων να δω αν είναι καρκίνος και δεν είχα κάποιον να με ρωτήσει πως είμαι».

«Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδί. Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα έκανα παιδιά. Μετά το σκέφτηκα, έχω τόσο μεγάλο δεσμό με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι οικογένειά μου και τελικά έχω 34.000 παιδιά» είπε για το γεγονός πως δεν απέκτησε παιδιά.

Ακόμα, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε την ταινία που ξεχωρίζει στην καριέρα της: «“Το Χώμα Βάφτηκε Κόκκινο” είναι μια ταινία που την ξεχωρίζω στην καριέρα μου, έπαιζαν όλοι όσοι αγαπούσα. Η ταινία “Μια Κυρία Στα Μπουζούκια” είχε ένα τραγούδι που έγραψε ιστορία “Του Αγοριού Απέναντι”».

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε γνωστό κατά την διάρκεια της συνέντευξης πως ένας φίλος της, ετοιμάζει ένα κολλάζ για εκείνη: «Ένας φίλος μου ετοιμάζει ένα κολλάζ από φωτογραφίες, μότο μου και δημοσιεύματα που με αφορούσαν. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν το έχει αρχίσει. Αν δεν αρχίσει σε πολύ λίγο καιρό θα το ακυρώσω».

«Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου, περνάω μια άσχημη εποχή» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]