Αλεξάνδρα Ξεροκασίτη: “Είναι ανάγκη ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Φυλής”

6 Οκτωβρίου 2023

Η πολιτική είναι η καρδιά της πόλης μας και κάθε πολίτης είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει ενεργά για τη βελτίωση του τόπου που ζει. Με αυτή τη φιλοσοφία, αποφάσισα να βρεθώ στο πλάι της Αγγελικής Παπαδάτου στον Δήμο Φυλής, ως μέλος της αντιπολίτευσης. Γράφει η Αλεξάνδρα Ξεροκασίτη

Γιατί κατεβαίνεις με την αντιπολίτευση, με ρωτάτε σε όλη την προεκλογική περίοδο και θα σας απαντήσω με αυτό το άρθρο.

Γιατί είναι ανάγκη για αυξημένη διαφάνεια στην τοπική διακυβέρνηση. Πιστεύω ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται και να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους. Θέλω να δημιουργήσω μια πιο ανοικτή και συμμετοχική πολιτική, όπου οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Γιατί είναι ανάγκη να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τους πολύτιμους πόρους που πρέπει να διατηρηθούν για τις μελλοντικές γενιές. Θέλω με την υποψηφιότητα μου να υποστηρίξω τα αληθινά προγράμματα για την προστασία της φύσης, τη μείωση των απορριμμάτων και την προώθηση της βιώσιμης λύσης στην διαχείριση τους.

Γιατί είναι ανάγκη η οικονομική ανάπτυξη και η δημιουργία κανονικών θέσεων εργασίας στον Δήμο Φυλής. Όχι δίμηνα πατρωνίας. Η ανεργία και η οικονομική ανασφάλεια αποτελούν προβλήματα που επηρεάζουν την πόλη μας. Θέλα να συνεργαστώ με τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσω πολιτικές που θα προάγουν την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

Γιατί είναι ανάγκη η προστασία της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας των πολιτών μας. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε δημόσια  ποιοτική υγειονομική περίθαλψη και κοινωνικές υπηρεσίες.

Η  υποψηφιότητά μου στην αντιπολίτευση βασίζεται σε αξίες όπως η διαφάνεια, η οικονομική ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών, είτε εκλεγώ είτε όχι, σκοπεύω να εργαστώ σκληρά για την ανάπτυξη της πόλης μας, με προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Η συνεργασία και η συμμετοχή των πολιτών είναι βασικές για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Είμαι η Αλεξάνδρα Ξεροκασίτη και σας καλώ να στηρίξετε συνολικά την «Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής» με επικεφαλής της Αγγελική Παπαδάτου και εμένα προσωπικά.

Είμαι έτοιμη να βρεθώ στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, να εργαστώ μαζί σας και να διεκδικήσω θεσμικά πλέον το καλύτερο μέλλον που θέλουμε όλοι για τον Δήμο Φυλής.

Αλεξάνδρα Ξεροκασίτη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φυλής

Με την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής”


[There are no radio stations in the database]