Άγνωστοι έκανα επίθεση σε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ 

6 Οκτωβρίου 2023

Μια απίστευτη επίθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εν κινήσει λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, όταν άγνωστοι έκανα επίθεση σε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ

Το αίμα του να «παγώνει» ένιωσε ο οδηγός λεωφορείου στους Αγίους Αναργύρους, όταν είδε αγνώστους να επιτίθενται στο εν κινήσει όχημα με μία τεράστια γλάστρα!

Άγιοι Ανάργυροι: Πέταξαν γλάστρα σε εν κινήσει λεωφορείο -Από καθαρή τύχη  δεν τραυματίστηκε ο οδηγός

Συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 23:40 το βράδυ της Τετάρτης, στη λεωφορειακή γραμμή 704 (Καματερό – Πλ. Αγίων Αναργύρων κυκλική) την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο. Τότε, άγνωστοι πέταξαν μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο του οδηγού και χτύπησε στην μπροστινή πόρτα. Μάλιστα, αν ο οδηγός ήταν λίγο πιο μπροστά, θα τον τραυμάτιζε σοβαρά στο κεφάλι, την ώρα μάλιστα που το όχημα ήταν γεμάτο με κόσμο.

Άγιοι Ανάργυροι: Επίθεση με γλάστρα σε λεωφορείο - Παραλίγο δεν χτύπησε τον  οδηγό

«Γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση ”4η Χασιάς” και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα. Κάποιος μου πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο μου που ήταν ανοιχτό και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε. Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και ευτυχώς δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό», περιέγραψε ο οδηγός.

Για το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε και ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος του ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του. «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτή η γλάστρα χτυπούσε τον οδηγό και έχανε τον έλεγχο του οχήματος χθες βράδυ. Το να πετάς γλάστρες σε λεωφορείου που έχει επιβάτες είναι εγκληματικό», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]