O Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, προχώρησε σε δήλωση στήριξης στον Χρήστο Ρούσσα

3 Οκτωβρίου 2023

Σε δήλωση στήριξης της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ» και τον Χρήστο Ρούσσα προχώρησε ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Την πλήρη στήριξή του στην παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» και τον επικεφαλής της Χρήστο Ρούσσα εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος σε ψήφους υποψήφιος στον Δήμο Φυλής και τη Δυτική Αττική κατά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, Γιώργος Τσίπρας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η εμπειρία, η συγκρότηση και η εντιμότητά του Χρήστου Ρούσσα σε συνδυασμό με μια ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και πλήθους ενεργών και άξιων πολιτών, αποτελούν την μοναδική, προοδευτική επιλογή ελπίδας και αναγέννησης του Δήμου Φυλής. Ο Δήμος Φυλής συγκεντρώνει τεράστια προβλήματα αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα που μόνο μια προοδευτική διοίκηση με λογοδοσία, διαφάνεια και δημοκρατία, μπορεί να είναι η λύση για το μέλλον».

Υπενθυμίζουμε, ότι στο ψηφοδέλτιο  της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ» συμμετέχουν η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής Διονυσία Στεφάτου και συντονίστρια Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος, καθώς και 25 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Σε ανακοίνωσή τους είχαν, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Είναι καιρός ο Δήμος Φυλής να αλλάξει κατεύθυνση και οι πολίτες να επιλέξουν μια προοδευτική παράταξη που θα φέρει νέο αέρα εκσυγχρονισμού στη διοίκηση, θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με δικαιοσύνη, διαφάνεια και λογοδοσία».


[There are no radio stations in the database]