Aναζητούν και άλλα θύματα του αστυνομικού μαστροπού (βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2023

Aναζητούν και άλλα θύματα του αστυνομικού μαστροπού , «Παρέδωσε και φωτογραφία της πιάτσας όπου πέρασε με το υπηρεσιακό του όχημα να πάρει τις εισπράξεις».

Έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων γυναικών που ενδέχεται να έπεσαν θύματα του μαστροπού – βιαστή αστυνομικού, πραγματοποιεί η κρατική ασφάλεια σε συνεργασία με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. 

Η 34χρονη γνωρίστηκε με τον αστυνομικό ενώ ο ίδιος ήταν σε υπηρεσία και εκείνη σε πιάτσα, σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Μετά από τρεις μήνες σχέσης έδειξε τις προθέσεις του αναλαμβάνοντας τον ρόλο του μαστροπού. Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, αρχικά ζητούσε 20 ευρώ, στη συνέχεια 50 και εν τέλει 100 ευρώ.

«Εκτός από το ότι την εξέδιδε την κακομεταχειριζόταν. Έχουμε πληροφορία πως πριν από έναν μήνα η κοπέλα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε με τον αστυνομικό», είπε ο κ. Μπαλάσκας στο Action24. 

Η φωτογραφία και η είσπραξη με το υπηρεσιακό όχημα

«Την βίαζε, την κλείδωνε στο διαμέρισμα, την χτυπούσε αφού όταν ήταν κουρασμένη δεν ήθελε να πάει στην πιάτσα. Ευτυχώς μία φίλη της κοπέλας την προέτρεψε να πάει στο Εσωτερικών Υποθέσεων και παρέδωσε ακόμη και φωτογραφία της πιάτσας όπου πέρασε με το υπηρεσιακό του όχημα να πάρει τις εισπράξεις», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα. 

«Οι αστυνομικοί τον χαρακτήρισαν κανονικό νταβατζή. Ψάχνουμε το παρελθόν του για να αποδειχτεί αν υπήρχαν και άλλες κοπέλες που έπεσαν στα δίχτυα του. Τους έταζε έρωτα, γάμο και μετά έδειχνε το σκληρό του πρόσωπο», ανέφερε.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του»

Η γυναίκα μίλησε στο STAR για τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά, προσπαθώντας να δώσει μια εικόνα απ’ όσα ζούσε με τον 40χρονο, ο οποίος πάντως αρνείται τα πάντα: «Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά».

Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε εκείνη να βρεθεί με το «αφεντικό του». «Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» υποστήριξε ακόμη η 34χρονη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]