Παραλήρημα Αμβρόσιου: Νέα “πρόβλεψη” για ισοπέδωση της Αθήνας από σεισμό

3 Οκτωβρίου 2023

Παραλήρημα Αμβρόσιου: Νέα “πρόβλεψη” για ισοπέδωση της Αθήνας από σεισμό, ο πρώην μητροπολίτης υποστηρίζει ότι «κυκλοφορεί» στο Άγιο Όρος μια πρόβλεψη για χιλιάδες νεκρούς λόγω σεισμού από την Αταλάντη ως απάντηση του Θεού στην αποστασία μας

Thumbnail

Με ανοικτή επιστολή προς τους πιστούς, ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος, «αποκαλύπτει» μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί, όπως λέει, από το Αγιο Ορος και προβλέπει ισοπέδωση της Αθήνας!

 Με ανοικτή επιστολή προς τους πιστούς, αποκαλύπτει μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί, όπως λέει, από το Αγιο Ορος και προβλέπει ισοπέδωση της Αθήνας!

Ο Αμβρόσιος καλεί σε μετάνοια και προσευχή, τονίζοντας πως οι καταστροφές που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία και αλλού, φανερώνουν την οργή του Θεού «για την αποστασία του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας!», όπως τονίζει.

Σύμφωνα με τον Αμβρόσιο«τα τραγικά και ακρως καταστρεπτικά γεγονότα, τα οποία έγιναν στην Θεσσαλία, καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη της Γης, φανερώνουν την οργήν του Θεού διά την αποστασίαν του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας!».

«Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την πατρική Του αγκαλιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γή είναι δημιούργημά Του!» συμπληρώνει στο μήνυμά του ο πρώην μητροπολίτης.

Η τιμωρία της Αττικής

Πλέον ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αποκαλύπτει μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος. Σύμφωνα με την «προειδοποίηση» από το Άγιον Όρος, η Αττική θα καταστραφεί από μεγάλο σεισμό που θα γίνει στον Κορινθιακό και θα προέρχεται από το γνωστό ρήγμα της Αταλάντης.

Όπως αναφέρει ο πρώην μητροπολίτης, από τα φονικά ρίχτερ θα υπάρξουν 80.000 νεκροί και 800.000 τραυματίες, ενώ 2,5 εκατ. πολίτες θα μείνουν άστεγοι.

«Τώρα τελευταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fake news. Σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν 80.000 νεκροί, 2.500.000 άστεγοι και 800.000 τραυματίες από σεισμό των Αθηνών, ο οποίος θα γίνει και θα προέρχεται από τον Κορινθιακό και την Αταλάντη» αναφέρει ο Αμβρόσιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]