Πήγε με πονόκοιλο στο νοσοκομείο και βρήκαν 60 αντικείμενα μέσα στο στομάχι του

3 Οκτωβρίου 2023

Πήγε με πονόκοιλο στο νοσοκομείο και βρήκαν 60 αντικείμενα μέσα στο στομάχι του

Σόκαρε τους γιατρούς ένας άνδρας που εδώ και δύο χρόνια είχε συνεχή πόνο στο στομάχι του. Όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν μια ακτινογραφία και βρήκαν μέσα στο στομάχι του δεκάδες πράγματα. 

Μερικά από τα εξαγόμενα στοιχεία.

«Κατά τη διεξαγωγή μιας ακτινογραφίας, βρήκαμε μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, ακουστικά και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο στομάχι του», δήλωσε ο Ajmer Singh Kalra, διευθυντής του νοσοκομείου Moga Medicity στη Μόγκα του Πουντζάμπ. 

Ο 35χρονος πέρα από πονόκοιλο είχε και υψηλό πυρετό. Στο στομάχι του βρέθηκαν 60 αντικείμενα από μαγνήτες μέχρι και κουμπιά από πουκάμισα. 

Σύμφωνα με την New York Post, ο άνδρας αργότερα διαγνώστηκε μια σπάνια ψυχική πάθηση η οποία κάνει τον ασθενή να καταπίνει αντικείμενα και όχι τροφή, με την οικογένεια του να μην έχει ιδέα για το πρόβλημα.

Η ασθένεια είναι συχνότερη σε μικρά παιδιά, εγκύους και σε άτομα με αυτισμό, διανοητικές αναπηρίες και σχιζοφρένεια. Λόγω των αιχμηρών αντικειμένων είχε σοβαρά τραύματα στο στομάχι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τριών ωρών.

Παρόλο που η επέμβαση πέτυχε, βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση με αναπνευστήρα. 

Σε μια εξίσου περίεργη περίπτωση μια γυναίκα από το Λονδίνο ξόδεψε πάνω από 3.800 δολάρια για να μειώσει τη λαχτάρα της για άργιλο, η οποία ξεκίνησε όταν έμεινε έγκυος στον γιο της το 2013.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]