Ζητούνται απαντήσεις για τον φριχτό θάνατο εργαζομένης σε κρεοπωλείο

2 Οκτωβρίου 2023

Ζητούνται απαντήσεις για τον φριχτό θάνατο εργαζομένης σε κρεοπωλείο, μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος παραμένουν άγνωστες.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι μια 50χρονη εργαζόμενη έχασε τη ζωή της μέσα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 50χρονη ήταν καθαρίστρια και επιχείρησε να καθαρίσει την κρεατομηχανή που υπάρχει στο κατάστημα. Ωστόσο, φαίνεται να μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. 

Μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος παραμένουν άγνωστες. Φως αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Στο μεταξύ, έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. 

Οι τραγικές λεπτομέρειες

Η 50χρονή είχε μόλις αρχίσει να εργάζεται στο κρεοπωλείο: για την ακρίβεια, δούλευε σε αυτό μόλις τέσσερις μέρες. Αφήνει πίσω της δύο ανήλικα παιδιά: τη 14χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της.

Η κόρη της –που ήταν παρούσα στον φρικτό θάνατο της μητέρας της– βγήκε από το κατάστημα σε κατάσταση σοκ και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. 

Στο σημείο έφτασαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική, οι άντρες της οποίας κατάφεραν έπειτα από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν το διαμελισμένο σώμα της 50χρονης από την κρεατομηχανή.

Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης, Φίλοι και συγγενείς της 50χρονης της είπαν νωρίς το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας. Η 18χρονη κόρη της που είδε τη μητέρα της να χάνει τη ζωή της με τον πλέον φρικτό τρόπο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]