Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου φύλακα στο Δήμο Φυλής

1 Οκτωβρίου 2023

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου φύλακα στο Δήμο Φυλής, τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιαστηκε από την ΕΛ.ΑΣ η δολοφονία 54χρονου φύλακα που έλαβε χώρα τον Ιούλιο σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πέρασε χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, καθώς σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών και έτσι τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες είναι Ρομά από την Αλβανία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε εντοπιστεί αρκετή ώρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του χωρίς τις αισθήσεις του και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το έγκλημα

Σημειώνεται, ότι η επίθεση είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Ιουλίου, ακριβώς πριν από 2,5 μήνες.

Οπως εκτιμούν αστυνομικοί, μέλη συμμοριών που λυμαίνονται τoν ΧΥΤΑ Φυλής επιτέθηκαν στον 54χρονο σεκιούριτι ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου, όπου κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.

Ο 54χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με διάφορα αντικείμενα.

Οι ληστές αφού τον χτύπησαν με απίστευτη βία έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά τον ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο γιος του είχε αναφέρει ότι το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει τη σχετική περίφραξη και “οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής”, καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά.

Ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι δεν του είχαν διαθέσει ούτε καν το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων.

Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ.

Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Ηταν οπαδός της ΑΕΚ  Η ανακοίνωση της “Θύρας 21”

Ο 54χρονος σεκιούριτι ήταν οπαδός της ΑΕΚ και η Θύρα 21 των οργανωμένων οπαδών της Ενωσης, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “από σήμερα η οικογένεια της Α.Ε.Κ. θα είναι κατά πάρα πολύ φτωχότερη…

Από μικρό παιδάκι δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα…

Από τους Ιωνες σε κάθε γωνιά της γης να φωνάζεις για την ΑΕΚΑΡΑ…

Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τον αγώνα σου να κατασκευαστεί το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ με τρόπο που κάνεις άλλος δεν θα μπορούσε

Εγινε αυτό που επιθυμούσες να δεις την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια στο σπίτι της και σου έκανε ακόμα μεγαλύτερο δώρο να πάρει το νταμπλ…
Κάποιοι για ένα μεροκάματο σου ΣΤΕΡΗΣΑΝ τα επόμενα χρόνια… ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ….

Εις το επανιδείν…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΚΗ….
ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.
ΘΥΡΑ 21 – 1975″
.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]