“Δύσκολο να παραιτηθείς” η ανάρτηση της 50χρονης Άννας λίγο πριν διαμελιστεί

1 Οκτωβρίου 2023

“Δύσκολο να παραιτηθείς” η ανάρτηση της 50χρονης Άννας λίγο πριν διαμελιστεί, δεν ήταν μια συνηθισμένη μηχανή του κιμά, από αυτές που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία, αλλά μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος και η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως να πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά. Προσπάθησε η Λιουμπιάνα να απεγκλωβιστεί αλλά της γράπωσε και το χέρι και τη διαμέλισε.

Η 50χρονη Άννα, που διαμελίστηκε σε κρεατομηχανή, σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, μπροστά στα μάτια της κόρης της, είχε κάνει μία ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, λίγες ώρες πριν.

Ειδικότερα, η αδικοχαμένη γυναίκα, λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της, είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά, στην οποία υπογράμμιζε

«Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Η ανάρτηση της 50χρονης Άννας

Η ανάρτηση της 50χρονης Άννας πριν διαμελιστεί

Η κόρη της νευρικό κλονισμό:

Όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα αντίκρισε η κόρη της ατυχούς γυναίκας, η οποία βρισκόταν στο κατάστημα για να βοηθήσει τη μητέρα της. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η κόρη βγήκε στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”. Ένας περαστικός εισήλθε στο κατάστημα και διαπίστωσε το τραγικό συμβάν. Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω νευρικού κλονισμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αποχώρησε από το νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται μαζί με τον αδελφό της σε ένα φιλικό σπίτι.

Ο λόγος που η 50χρονη Άννα πήγε για δουλειά το βράδυ

Οικογενειακή φίλη της άτυχης γυναίκας επεσήμανε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σημείωσε ότι τα δύο παιδιά της χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως τόνισε «την Παρασκευή στις 21:00 την κάλεσαν να πάει για δουλειά. Η Λουμπιάνα δεν πήγαινε ποτέ στο κρεοπωλείο το βράδυ, καθάριζε το κατάστημα πάντα μεσημέρι, ήταν η πρώτη φορά που την πήραν τόσο αργά. Συνήθως πήγαινε μαζί με την κόρη της για δουλειά. Χθες, ενώ η Λουμπιάνα καθάριζε στην κουζίνα, η κόρη της βρισκόταν σε άλλο χώρο του μαγαζιού, άκουσε τσιρίδες, έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση».

Και πρόσθεσε «η μητέρα της, τα δύο παιδιά και τα τέσσερα αδέρφια της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της».

Και κατέληξε «η Λουμπιάνα δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Η κόρη της που είναι 18 ετών μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου».

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Το τελευταίο αντίο στην ατυχή Λιουμπιάνα θα ειπωθεί αύριο στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου στις 17:00, όπου θα συγκεντρωθούν φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες της για να την αποχαιρετήσουν. Η δυστυχής 50χρονη είχε εγκατασταθεί στην περιοχή εδώ και δύο χρόνια με τα δύο παιδιά της, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της στην Αλβανία.

Η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό μισή ώρα νωρίτερα για όσους επιθυμούν να την αποχαιρετήσουν.

Το τελευταίο αντίο της φίλη της

Την ίδια ώρα συγκινεί μια φίλης της, η οποία την αποχαιρέτησε στα social media:

 “Μια δυσάρεστη είδηση λύπησε την ψυχή μας σήμερα με μια βαθιά απώλεια για την οικογένεια αλλά και για εμάς τους φίλους της Λιουμπιάνα που έφυγε σαν πουλί, σαν όμορφο λουλούδι με γεμάτα όνειρα για τη ζωή της.

Με το όνειρο γεμάτο για τα παιδιά της που δούλευε πολλές ώρες για να μην στερηθούν τίποτα για να τα εκπαιδεύσει, να τους δώσει το δρόμο της γνώσης. Αλλά τα όνειρά της γκρεμίστηκαν σήμερα την τελευταία μέρα της ζωής της. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, θα είσαι μια φίλη μια αδερφή για εμάς…”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]