Πυροβόλησε τον 80χρονο άντρα της και το χάρηκε

29 Σεπτεμβρίου 2023

Πυροβόλησε τον 80χρονο άντρα της και το χάρηκε, ο οποίος λίγο πριν το συμβάν της είπε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με τις διαδικασίες του διαζυγίου

Μια 62χρονη γυναίκα από την Αριζόνα των ΗΠΑ πυροβόλησε τον 80χρονο σύζυγό της όταν εκείνος της είπε πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με τις διαδικασίες του διαζυγίου.

ΗΠΑ: Γυναίκα χαμογελάει πλατιά αφού πυροβόλησε τον 80χρονο άντρα της

Η φωτογραφία της σύλληψης της Κριστίνα Πασκαλέτο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις τοπικές Αρχές δείχνει τη γυναίκα να έχει ένα πλατύ χαμόγελο και δύο μαυρισμένα μάτια. Η γυναίκα συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας καθώς πυροβόλησε τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος είχε μετακομίσει σε διαφορετικό σπίτι και έχει αλλάξει μάλιστα τις κλειδαριές για να μην μπορεί να μπει η Πασκαλέτο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 62χρονη οδήγησε δύο ώρες από την οικία της στο Γκίλμπερτ μέχρι την δεύτερο σπίτι τους στο Πρέσκοτ για να δει και να μιλήσει στον 80χρονο Τζον. Στη συνέχεια μπήκε κανονικά στο σπίτι με κλειδιά που μάλλον είχε κλέψει κατά την προηγούμενή της επίσκεψη, και πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόταν ο σύζυγός της.

Όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, άρχισαν να καυγαδίζουν γιατί το θύμα ήθελε διαζύγιο κι εκείνη ήθελε να προσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους.

«Της είπε ότι ήταν αποφασισμένος και δεν επρόκειτο να αλλάξει γνώμη. Τότε εκείνη έβγαλε ένα όπλο τον πυροβόλησε ενώ εκείνος βρισκόταν ακόμη στο κρεβάτι. Το θύμα κατάφερε να τη ρίξει κάτω και το όπλο γλίστρησε από το χέρι της. Τότε ο άνδρας επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι. Στη συμπλοκή που ακολούθησε και προσπαθώντας να ξεφύγει χτύπησε τη γυναίκα με τα χέρια και τους αγκώνες του», είπε η αστυνομία, διευκρινίζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 62χρονη απέκτησε τα δύο μαυρισμένα μάτια.

Όταν ο 80χρονος κατάφερε τελικά να βγει από το σπίτι, κατέφυγε στο σπίτι ενός γείτονα και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Το θύμα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Φοίνιξ με τραύματα στον καρπό από τον πυροβολισμό χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους, το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και πολλούς μήνες. Ο ηλικιωμένος άνδρας είπε στις Αρχές ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κλέψει επιταγές και, περίπου μια εβδομάδα πριν το συμβάν, είχε πλαστογραφήσει μια επιταγή για 10.000 δολάρια την οποία και εξαργύρωσε. Κατά την ανάκριση, η γυναίκα παραδέχτηκε και αυτές τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]