Σκότωσε τη μητέρα της με τηγάνι και τη μαχαίρωσε επειδή έμαθε πως την απέβαλαν από το κολέγιο

27 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκλονιστική δολοφονία μιας 50χρονης από την ίδια της την κόρη η οποία  σκότωσε τη μητέρα της χτυπώντας τη με ένα σιδερένιο τηγάνι και τη μαχαίρωσε, επειδή είχε μάθει ότι την απέβαλαν από το κολέγιο.

Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε στο Οχάιο με τη 23χρονη να δολοφονεί την μητέρα της επειδή έμαθε ότι την είχαν αποβάλει από το κολέγιο που φοιτούσε to 2020. Η Σίδνεϊ Πάουελ κρίθηκε ένοχη για κακούργημα και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. 

Η κοπέλα αρχικά χτύπησε τη μητέρα της στο κεφάλι με τηγάνι και μετά την μαχαίρωσε σχεδόν 30 φορές στο λαιμό. Το κλίμα στο δικαστήριο ήταν πολύ έντονο με την 23χρονη να κλαίει ασταμάτητα με λυγμούς αφού κρίθηκε ένοχη για τον φόνο. 

Η 50χρονη βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στο σπίτι της τον Μάρτη του 2020 με την τότε 19χρονη κόρη της να της επιτίθεται όταν αντιλήφθηκε ότι τηλεφώνησε στο κολέγιο της, καθώς της έκρυβε το γεγονός ότι είχε αποβληθεί. 

Στην υπεράσπιση της υποστήριξε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια  με την διάγνωση να γίνεται από τρεις εμπειρογνώμονες. Η ίδια είπε πως υπέστη ψυχωτικό σοκ όταν σκότωσε την μητέρα της την οποία ένιωθε ως την καλύτερη της φίλη.

Σύμφωνα με την New York Post, ένας ψυχολόγος είπε στους εισαγγελείς ότι η Σίδνεϊ δεν τηρούσε τα κριτήρια της παραφροσύνης την ώρα του εγκλήματος.

Ο πατέρας της ζήτησε από τους εισαγγελείς να καταλήξουν σε ψήφισμα για την ενοχή της χωρίς δίκη, αλλά η εισαγγελία είπε πως ήθελε μια κριτική επιτροπή για την τελική απόφαση.

Ως ένοχη πλέον η 23χροπνη θα καταδικαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου και κινδυνεύει με ισόβια ποινή φυλάκισης έως 15 ετών, ενώ μπορεί να φυλακιστεί και για περισσότερο χρονικό διάστημα λόγω της  κατηγορίας για παραποίηση στοιχείων. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]