Ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα: ” Θα με σκότωνε εκείνος”

27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα: ” Θα με σκότωνε εκείνος”, περιπλανιόταν για μέρες χωρίς νερό και φαγητό

“Γιατί θα με σκότωνε εκείνος…”. Με αυτά τα λόγια αιτιολόγησε την πράξη του απαντώντας στις πρώτες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα, λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του το μεσημέρι της Τρίτης, σε μαντρί στην περιοχή Άνω Σεργούλα της ορεινής Φωκίδας.

Φορούσε κολάρο και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα» - Ανατριχιαστική  μαρτυρία για τον 38χρονο πατροκτόνο

Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα αναζητήσεων, οι αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με μια οικογενειακή τραγωδία. Με μια πέτρα, ο 38χρονος άνδρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κατάφερε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι του 65χρονου πατέρα του, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο σε απόμερη τοποθεσία, οδήγησε μέχρι να τελειώσει η βενζίνη και στη συνέχεια αφού περιπλανήθηκε πεζός στο βουνό, βρήκε καταφύγιο μέσα σε σταύλο, όπου έμεινε για μέρες χωρίς φαγητό και νερό.

“Είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες”, φέρεται να είπε στον βοσκό που τον είδε έκπληκτος το πρωί της Τρίτης να κρύβεται μέσα στο μαντρί του. Αμέσως ο ηλικιωμένος άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή. Σε σύγχυση και ψελλίζοντας ακατάληπτα λόγια, ο 38χρονος ανέφερε ότι σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά, επαναλαμβάνοντας ότι το έκανε γιατί… θα τον σκότωνε εκείνος. Έπειτα από υπόδειξη του, οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του 65χρονου σε δασικό δρόμο της περιοχής.

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον  πατέρα του – Δείτε βίντεο | AegeaNews

Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε κακή κατάσταση και φέρεται να έχει σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο θάνατος είχε επέλθει τουλάχιστον 3 ημέρες πριν, κάτι που όμως θα φανεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα ίχνη των δύο ανδρών είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη. Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας ο 38χρονος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο την ώρα που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα και το μεσημέρι αφού πήρε εξιτήριο, τον παρέλαβε ο πατέρας του για να επιστρέψουν στην Άρτα. Έκτοτε δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής.

Οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί τα τελευταία 24ωρα στην ορεινή Φωκίδα, έπειτα από μαρτυρία βοσκού που έκανε λόγο ότι ένας αιμόφυρτος άνδρας που φορούσε κολάρο στο λαιμό οδηγούσε αυτοκίνητο στην περιοχή του Δαφνοχωρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]