Τον βασάνισαν, τον έκαψαν και τον κρέμασαν σε μεγάλο δρόμο (βίντεο)

26 Σεπτεμβρίου 2023

Τον βασάνισαν, τον έκαψαν και τον κρέμασαν σε μεγάλο δρόμο, από το προστατευτικό κιγκλίδωμα

Ένα άψυχο σώμα, προφανώς ηλικίας 40 έως 50 ετών, βρέθηκε στον κεντρικό δρόμο της Τεργέστης το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Το πτώμα βρέθηκε δεμένο, με δεμένα μάτια και κρεμασμένο από το προστατευτικό κιγκλίδωμα, δείχνοντας πολλαπλά σημάδια τραύματος, κοψίματα και εγκαύματα, ιδιαίτερα στην περιοχή του κεφαλιού.

Η αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων των Καραμπινιέρων και της Επιστημονικής Αστυνομίας, κλήθηκαν στον τόπο της ανακάλυψης, η οποία σημειώθηκε αμέσως μετά τη σήραγγα Βαλμάουρα, προς την κατεύθυνση της Μούτζια.

Η ανακάλυψη έγινε από κάποιους εργάτες που διορίστηκαν από την ANAS για εργασίες συντήρησης στο δρόμο. Το σώμα του άνδρα βρέθηκε με το λαιμό του δεμένο στο προστατευτικό κιγκλίδωμα με θηλιά και τα πόδια δεμένα με ταινία. Το θύμα φορούσε μαύρο μπλουζάκι, χακί πουκάμισο και παντελόνι.

Το θύμα βασανίστηκε

Το θύμα έχει αναγνωριστεί ως άντρας, μεταξύ 40 και 50 ετών, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, το σώμα του άντρα είχε αφεθεί στο σημείο αρκετές μέρες πριν, αφού βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε δείχνει σημάδια βασανισμού που, όπως φαίνεται, προηγήθηκε της δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, στη σορό υπήρχαν κυκλικά εγκαύματα στο κεφάλι, μώλωπες και κοψίματα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι συνθήκες σχηματίζουν μία εικόνα προειδοποιητικής δολοφονίας, καθώς όποιος τέλεσε το στυγνό αυτό έγκλημα εσκεμμένα άφησε το πτώμα σε σημείο κοινής θέας.

Όσο οι έρευνες για το έγκλημα συνεχίζονται, οι αρχές εμφανίζονται αισιόδοξες πως θα πέσει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]