Κατολίσθηση στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών από την κακοκαιρία Elias (vidεo&pics)

26 Σεπτεμβρίου 2023

Κατολίσθηση στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, από την κακοκαιρία Elias

Η κατολίσθηση λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώθηκε στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας.

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς και σημαντικά προβλήματα σημειώθηκαν στην κυκλοφορία της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αιγίου, λόγω κατολίσθησης μετά από ισχυρή βροχόπτωση.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε στο 162° χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Ε.Ο.

εο

Κακοκαιρία Elias: Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών - Κορίνθου στο  ύψος του Ελαιώνα εξαιτίας της κατολίσθησης | tempo24.news

Βίντεο που δημοσιεύει δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο όπου έγινε η κατολίσθηση στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, λόγω της κακοκαιρίας Elias, χθες Δευτέρα (25/9).

Η επέλαση της κακοκαιρίας Elias ξεκίνησε από χθες με ισχυρές βροχές και προβλήματα στο οδικό δίκτυο να παρατηρούνται από την πρώτη ώρα που ξέσπασε. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», είχε διακοπεί, λόγω λασποροών, η κυκλοφορία των οχημάτων από τα διόδια του Ελαιώνα, έως τον κόμβο Καλαβρύτων, στο ρεύμα κίνησης προς Αθήνα, ωστόσο σε νεότερη ενημέρωση, γύρω στις 23:00 χθες, σε κυκλοφορία δόθηκε το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από τον Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.

Κακοκαιρία Elias: Κατολίσθηση στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, μεγάλη... |  Ελλάδα Ειδήσεις
Κακοκαιρία Elias: Έκλεισε η Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών λόγω κατολίσθησης

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η εθνική οδός είχε γεμίσει με λασπόνερα και πέτρες από τον βράχο που διαλύθηκε ενώ στο σημείο ήταν οι Αρχές για να διευθετήσουν τη διέλευση των οχημάτων καθώς και συνεργεία για να καθαρίσουν το σημείο. Μάλιστα, η Ολυμπία Οδός κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να διέρχονται με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]